vineri, 17 octombrie 2008

Caini sau caini?

E clar: asa nu se mai poate. Suntem invadatzi de the cat lovers. Peste tot, pe Internet, e plin de par de pisici. Gramo se pisiceste. Piticu ne da bunadimineata cu pisica in brate. Bogdan.px ne da poze cu pisici destepte si arogante. LATER EDIT: Mosh Califar deja scoate artileria grea si ne arata pisica, recte ditamai Mogulul.

Aaaaaaargh! Asa nu se mai poate! Ia, hai, gata! Sa ridice mana in sus cine iubeste cainii. Sa ridice mana in jos cine vrea pisici pe Pamant. Sa ridice mainile lateral cine vrea un whisky.

Deci, ashadar shi prin urmare: lupta intre popoare. Iubitori de caini din toata lumea, uniti'va! Sa scuturam jugul oprimarii pisicine!

Pe ei, pe ei, pe ei pe motanii lor!

:)





18 comentarii:

Anonim spunea...

Io unu' ridic mana sus si-mi comand o bere. Ham ham! :)

Carmen spunea...

si eu, si eu !

Anonim spunea...

am ridicat toate cele 4 mâini lateral :)
aştept ţuischiul...

Anonim spunea...

Neamul pisicesc te va surghiuni pentru aceasta tradare crunta!!!!!!! and you will burn in flames. of whiskey. does the whiskey burn? Never tried. Tooooo precious.
Revenim :)) eniale pozele :))

Anonim spunea...

for the record: I also have a dog. And 4 cats. *blushes*

Turambar spunea...

Baaaa, voi nu intzelegeti ca domnia tiraniei pisiceshti e pe cale sa apuna, si o noua era, mai nobila, mai frumoasa, mai dreapta si mai canina va rasari din cenusha parului de pisica ars la revolutzie?

Baaaaa! Bagatzi-va mintzile in cap si tineti cu puterea populara. Cu ala care te apara, nu cu aia care te zgarie. Cu ala care e fidel, nu cu aia care te tradeaza cu primul motan.

Baaaa! Valorile natzionale, baaaa. Ciobanescu mioritic. Cainele de la picioru vanatorului dac. Te apara de urs. In codru nepatruns. Nu potzi sa te duci cu pisica la vanatoare (desi ar merita sa incercatzi, o data, la vanatoare de mistretzi).

Baaaaa! Pisicishtilor. Huooo! La peshte cu voi, ca nu mancatzi oase.

Ia, mainile sus aia care tin cu datul din coada. Si nu, nu il lateral. Nu va dau nimic. M'atz suparat. Azi doar mancare de pisici pentru voi. Whisky nu beau decat premiantzii si detzinatorii de caine pe lantz. Adica io, shi nimeni altcineva

:) :rofl: :ham: :ham:

LATER EDIT: Vad deja ca fortzele imperialiste pisiceshti ataca sustzinut. Suntem amenintzatzi in mass media blogosferica pisicoida cu represalii. Ni se arata pisica turbata in actziune.

http://moshcalifar.wordpress.com/2008/10/17/bring-it-on-turambare/

Romani! La aceste amenintzari trebuie raspuns cu demnitate, cu rapiditate si cu dobermanii! Romani! Va ordon: datzi drumul la caini din lantz...

:) :rofl: again

Anonim spunea...

Domnule,

1. Bineinteles ca dogs rule! Si ca pisica si cu multii ei iubitori, care formeaza un grup din ce in ce mai omogen in cyberspace, imi creeaza mari probleme de etica, deoarece multi mi-ar place extrem, daca n-ar fi chestia asta felina, care ma incurca profund in sentimente.

2. Doresc, cu permisiunea Dvs., sa va semnalez urmatoarele. Cred ca e o forta care iti paraziteaza (?) veranda, caci a e doua oara cind, ducindu-ma la April Sea, la Mackerel Fish, dar mai ales la CORNU, gasesc acelasi post, pe acelasi blog, care nu e blogul nici une/u-ia dintre cei 3. Si cum altfel nu-l pot citi pe Corn la Vama Veche decit prin intermediul tau (sa nu intram in amanuntele cyberretardarii mele), sint in sufransa adinca. Help!

Anonim spunea...

În ajutor vin pibulii şi maidanezii. Cred că pe ăştia din urmă te poţi baza :)))

Turambar spunea...

Doamnelor, va multzumesc pentru sprijinul Dvs. canin dezinteresat. Ma bucur sa vad ca inca mai sunt suflete nobile pe lumea asta, necotropite de pisicita :)

@ vera: Vazut. Nu stiu ce se intampla. Incerc mai pe seara sa sterg si sa pun din nou linkurile. Acum kinda busy :( Mersi pt atentionare.

Dan Selaru spunea...

Daca ridic cum vreau arat a militian. Sunt pe lateral. E de la ei, aia cu we blog. Peste tot e haos. Cred ca le/a spart cineva serverul.

Anonim spunea...

I love dogs! Anally.

Anonim spunea...

caini (5, prin diferite locuri), dar si pisica (1), ca fara ea ar fi caini si soareci - nu merci!

Belle de Jour spunea...

L-)
Ce ma fac eu cu asa o uriasa indarjire contra bietelor feline?
Postul 1: Se pare ca pisica e buna la casa ...artistului.
Le Chat

Viens, mon beau chat, sur mon coeur amoureux;
Retiens les griffes de ta patte,
Et laisse moi plonger dans tes beaux yeux,
Mêlés de métal et d'agate.

Lorsque mes doigts caressent à loisir
Ta tête et ton dos élastique,
Et que ma main s'enivre du plaisir
De palper ton corps électrique,

Je vois ma femme en esprit. Son regard,
Comme le tien, aimable bête
Profond et froid, coupe et fend comme un dard,

Et des pieds jusques à la tête,
Un air subtil, un dangereux parfum,
Nagent autour de son corps brun.

Baudelaire- "Les fleurs du mal"
Prin urmare, pisica este un animal "insiprant" si asta nu e rau.
Ci contre ...asta pentru a fi acuzati ca suntem niste increzuti si niste semi-docti (patibulari sau nu). :P

Belle de Jour spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Belle de Jour spunea...

[Sters comentariul ca avea greseli]
Un post intercalat: :D Am citit postul de la "Cotidianul" unde blogul de fata este declarat "preferat" (daca mintea mea "scurta" nu ma inseala). Dat fiind ca nu pot sa beau "Pastis" prefer niste "Gourmet" :P [ Ahhhhh!!! Ce ma pricep! Iti mai aduci aminte de discutiile din iarna???...Tztztztztz]
Vezi de aia e lumea construita pe "dihotomii":
Oameni vs femei
Caini vs pisici
Whiskey vs. Pastis
http://en.wikipedia.org/wiki/Dichotomy
Munca mai usoara
Dim Sim :P
PS: Scuze-pica netu rau la mine. Chestie care ma trimite la "pedeapsa" asociata neamului felin inca din Evul Mediu :) Trecem la treaba....munca ...:)rating si trafic

Turambar spunea...

Neah. Toate poeziile din lume nu ma vor face sa-mi schimb parerea despre neamul pisicesc.

Pastis? Sa nu aud. Cea mai urata si nemernica betzie a mea mi s-a tras de la bautura asta cu gust de pasta de dintzi. Numai cand simt mirosul, imi vine sa borasc. Stii cum zice portughezul, cand pleaca la coasa: give me whisky or give me water.

In iarna? Stateam noi de vorba in iarna? Ce vremuri. Ce epoci apuse si trecute. Cat timp de atunci. Sic transit gloria mundi. Memento mori. Aquila non capit musca.

:) :p

Belle de Jour spunea...

:) Pentru cauza betiei ....hi hi hi...mama mama.
L-)pentru chestia cu poezia....hi hi hi...
O tempora, o mores.
Mda....chiar ca trebuie sa faci eforturi sa iti creasca "bazinul" de simpatizanti in vederea bombardamentului care te asteapta in (foarte) curand ....
Okie, dokie....rating atunci si un trafic ...positif!

Anonim spunea...

dacă în loc de dobermani venim cu boxeri e bine?
susţinem iniţiativa.