luni, 29 septembrie 2008

Wisdom

We are such spendthrifts with our lives,” Mr. Newman once told a reporter. “The trick of living is to slip on and off the planet with the least fuss you can muster. I’m not running for sainthood. I just happen to think that in life we need to be a little like the farmer, who puts back into the soil what he takes out.

Paul Newman (cf. NYT, Obituary)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Turambarre ce ne facem nene cu 73% prezenta la vot neica?Dar aia ca Ar vota pesedache plus intactii dar iese iStolo ca premier?Scartaie in Danemarca?Cel putin vad ca ai bunul simt da a pastra tacerea.Auzi tu 73% prezenta la vot, la scorul asta ar trebui motivati si aia 3 milioane din europa nu e asa?

Turambar spunea...

Nu pastrez tacerea. Dorm.

Am mai explicat si o sa ma doara gura de atata explicat: 73% SPUN ca se duc la vot. E ca si cum ti'as promite eu tie ca vin la nunta ta. Apropos, esti casatorit? Daca da, sa faci bine sa divortzezi, sa te insori din nou, ca vreau sa vin la nunta ta. Nu. Pe bune. 73% sigur.

Trebuie sa intelegeti un lucru: mintea omului uman nu este consistenta. Poate sa-l vrea pe Stolojan si sa voteze PSD. Poate sa zica ca merge la vot si sa stea acasa. In mintea omului se intampla chestii, pe care pe urma le surprindem noi in sondaje, ca sa avem de ce sa ne fie viata interesanta, sa ne vina lumea pe blog sa ne ia la impins vagoane cu piatra coltzuroasa.

Deci ma lashi. Deci sa-tzi faci nunta.

:)

Daniel Arfire spunea...

Am facut deja nunta...
:)

Turambar spunea...

Hmmm. Nasol. Deci ai facut nunta. Deci nasol. Deci suferi. Deci nasol.

:)

Esti dintr'ai nostri, dintre oropsitzii soartei casnice. Dau o bere cand trec prin Galatzi. Ca suntem fratzi.

De suferintza, of course :)