vineri, 26 septembrie 2008

TrabantAir

Un avion in China a fost impins de 30 de oameni pentru a decola.

Noroc ca au chinezii destui la indemana, sa aiba cine compensa motoarele de decolare. Dar in zbor? Ce'or face in zbor? Leaga cate 20 de chinezi de fiecare aripa, sa dea aia micii repede-repede din manushite?

Fal fal fal. Fal fal fal. Xu cha! Han ghu! Han ghu! GHU! (Asta inseamna Haide! Haide! Impinge mai tare acolo in spate! in limba mandarina)

Fal fal fal. Vruuuuuuuummmmm!

- Unde se duc, mama, avioanele, cand zboara?
- Unde vrea chinezii, baiatu' mamii, unde vrea chinezii...

:rofl:

11 comentarii:

Anonim spunea...

Vai de Airbus A380 daca-si pun astia muschii la bataie... :)

Turambar spunea...

Am deja imaginea in cap si nu pot sa mi-o desprind: Un avion cu multzi multzi chineji legatzi sub aripa, cu nishte feshe de'alea de carpa gigantice, cu funditza deasupra. Ca in Monty Python. Si astia mici dau energic din maini, fal fal fal, cu fetzele concentrate, si avionul se urneshte incet si porneste pe pista, si aia mici dau si mai tare din manutze, fal fal fal, si avionul se ridica usor de la sol, si aia mici sunt roshii la fatza de incordare, si avionul se inaltza, si unul cocotzat deasupra, pe fuselaj, trage de hatzuri, si avionul se inclina incet intr-o parte.

Oarecum magnific. Destul de perfect.

:)

Anonim spunea...

Eh sa fi fost Howard Hughes chinez...

oceania spunea...

si chinezii sunt extrem de inventivi. sa mai zica cineva ca doar romanii exceleaza la capitolul asta :).

Anonim spunea...

Ceva tot trebuie precizat: avionul, după aterizare, a avut o defecţiune la trenul de aterizare, roata de bot. Nu putea fi remorcat, punctul de remorcare fiind pe jamba de bot, aşa că, pentru a nu imobiliza pista, l-au împins. Asta e situaţia. Am împins şi eu avioane, fără glumă, în situaţii în care nu se putea altfel. Ştiu, e mişto să brodezi pe tema asta, e mişto să le zici câteva chinezilor, dar e prea mult dispreţ în acest mişto de o naţiune care tocmai şi-a lansat oameni în spaţiu, în timp ce noi am mai lansat o fufă în showbiz. Cam pe aici suntem...

Belle de Jour spunea...

http://books.google.ca/books?id=6I6DaTsb7o4C&printsec=frontcover&source=gbs_summary_r&cad=0
si cred ca e bine sa o lecturezi acu inainte de campanie. dar noi femeile nu stim nimic....:D

Anonim spunea...

Incep sa se vada cifrele la sondajul de la acest sfarsit de saptamana ?
Surprize ?

Turambar spunea...

Nu amestecati merele cu suruburile, va rog. Fiecare natiune de pe lumea asta are si momentele ei de maretie (si americanii, si neo-zeelandezii, si indienii, si francezii, si austriecii, chiar si amaratii de polonezi), dar si momentele sale jenibile, cand imping avionul pe pista.

Deci azi e timpul de facut misto la adresa impinsului avionului pe pista. Maine poate o sa laudam Marele Zid Chinezesc. Cine stie... :wink:

Sondajul? Care sondaj? Duminica in presa... :)

Belle de Jour spunea...

Probabil ca puseul asta analitic va trece dupa alegeri. Pana atunci se fac bani si se abordeaza filosofic existenta.
Okie dokie! Spor....Duminica sau luni citim presa si asteptam momentul de glorie. O intrebare:E intrebare inchisa aia cu optiuni de vot? Nu e ca la MMT nu?! Ce tie si cu dezbaterile si controversele astea meto...oopppssssssssssssss! nu zic nada...is incapabila de a discerne....Hai spor:)

Turambar spunea...

Da, inchisa. Dar pentru ca noi estem mai cuprinzatori decat dujmanii adversari colegi de breasla clujeni, am pus'o si inchisa si deschisa. Cu aia deschisa prima, ca sa nu contaminam raspunsurile. Logic, nu? Elementary, my dear Watson.

Da, filosofie. Da, moarte. Da, politica. Da, isterie. Da, vorbe.

Words words words.

:p

Belle de Jour spunea...

Merci de raspuns. Ma cam asteptam la asa ceva...De ce?! Uite asa.
:(...pentru ultimul post (cel de la 17 si ceva) :(
Spor...luni dimineata in presa sau luni abia il dati drept comunicat? Vad eu...Acu tac...spor:)