marți, 23 septembrie 2008

Simulare Prahova

Gratie blogerului prahovean Max-Media am aflat in cele din urma numele mai tuturor candidatilor la Parlament in Prahova. Prahova pamant iubit caci ca tine n-am gasit Telega pamant cu flori Acasa's vizitator.

Gratie blogerului telegean Turambar, am simulat in cutia creierului meu, courtesy of Excel, ce s-ar intampla daca ne-am lua dupa alegerile locale.

Situatia este urmatoarea:



Cele doua colegii unde m-am abatut de la intzelepciunea simularii excelice sunt CD 02 Campina, unde simularea da castigator PD-L-ul, insa noi stim, nu'i asa, ca Florin Anghel este un adversar redutabil si atunci s-ar prea putea sa ia el, manca-o-ar mama de Campina liberala :), si colegiul de senat SEN 5 Ploiesti, unde cifrele de simulare dau castig de cauza in extremis tot PD-L-ului, la cateva zeci de voturi, dar noi stim ca e mult mai probabil sa biruie pesedistul Savu.

In rest, vom vedea. Sondajele or sa confirme sau nu, iar alegerile or sa-i puna capac.

Pana atunci, privirea inainte bine atzintita pe tabel. Ce e colorat, e posibil sa fie invingator.

Mai stralucitorilor, datzi shi voi o bere single malt, ca va dau informatzie pe gratis... :)

PS: A, apropos: stiti ca marlanii de jerrymanderishti au bagat Telega cu forcepsul in colegiul Baicoi, in loc sa o puna acolo unde ii era cat se poate de geografic locul, in colegiul Campina? Mama voastra de desenatori bicisnici... :(

6 comentarii:

Belle de Jour spunea...

bravo
spor...
bani..multi bani..

Turambar spunea...

Arigato gozaimateisha, Berujuru sama

:D

Belle de Jour spunea...

?
Oricum..spor:) iar te joci...:)

Turambar spunea...

Doamna, cand n-o sa mai ma joc, o sa fiu mort si putred. Daca nu fizic, macar pe dinauntru :(

MAX spunea...

Nu vreau sa intrerup acest dialog spumos, cu belle de jour, dar ma bag pentru ca ma citezi. Si vreau sa spun doar ca esti foarte aproape de rezultatele anticipate in politica prahoveana.

Turambar spunea...

:) Bine ai venit pe aici, prahovene. Ma bucur ca ti'a placut si multumesc pentru informatia privind cine unde candideaza. Cand ii afli si pe ceilalti PD-L-isti, da'mi te rog un semn de viata.

Succes in lupta de clasa in continuare!

:)