joi, 25 septembrie 2008

Sharks vs Bulls

Chiar imi pare rau de voi ca nu aveti cont pe Diwana. Doar de acolo puteti lua cel mai recent meci dintre cele mai importante doua echipe de club sud-africane, Natal Sharks si Blue Bulls.

Meciul a fost acum vreo doua saptamani, daca nu ma insel. In campionatul lor intern, Currie Cup, ala pe baza caruia se trimit echipele in Super 14.

Iar meciul a fost superb. Bestial. Cocosator. Genial. Perfect. Atributele nu fac dreptate unui asemenea meci. Tocmai l-am terminat de vazut. De la cupa mondiala, de la fabulosul Tara Galilor vs Fiji, nu am mai vazut meci jucat cu atata pasiune, cu atatea intorsaturi de situatie, cu atatea eseuri, atat de tehnic, de in forta si in viteza.

O bijuterie de meci. Pe care, din pacate, nu o sa puteti sa-l vedeti, daca nu avetzi cont pe Diwana, except a very short piece of it, ca face Michalak o interceptie care duce spre un eseu al lui J P Pietersen si atunci l-au pus francezii pe YouTube.



Dar daca dati o bere, poate gasesc un DVD gol prin rucsac... :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Frumos eseu!
Nu stiu daca ai vazut Leicester - Wasps vinerea asta, un meci foarte spectaculos !
Se joaca rugby de calitate si in Nord, de-abia astept sa inceapa Heineken Cup!

Turambar spunea...

Nope. Nu l'am vazut. Txs for the tip. Tocmai am vazut ca l'au pus pe Diwana si ca e bataie pe el. O sa il iau si eu diseara.

In Nord, dupa cum ai vazut, carcoteste lumea impotriva legilor acelea experimentale. Asta pentru ca Nordul pune mai mult accent in strategia jocului pe inaintare, iar regulile avantajeaza pe cei care dau drumul pe trei sferturi.

E de vorbit. Daca vrei meciul Sharks vs Bulls (si Leicester vs Wasps) da un semn, sa le pun pe un DVD si sa ne intalnim, sa bem o bere. Mai ales acum, ca nu am masina :)

Anonim spunea...

Poate ne intalnim peste doua saptamani, pe 12 octombrie, cand vroiam sa organizez impreuna cu niste prieteni impatimiti un Rugby Day:
Leicester vs Ospreys la 15:00 in Irish Pub sau Whispers (e transmis de Sky) urmat ori de Bucharest Oaks (ce frumos suna :-) ) vs Bourgoin pe stadionul Arcul de Triumf, ori de Toulouse vs Bath tot in pub, daca ne e lene sa mergem pe stadion :-)
Mai vorbim pana atunci.