vineri, 12 septembrie 2008

Oare?

E bine sa citesti The Economist. Ti le da mura in gura. Cu ideologia de rigoare, evident. Dar macar e o ideologie palatabila. Parerea mea...

Astazi, pentru ochii Dvs obositi care vor dreptate, sau macar entertainment, daca dreptate nu mai avem in stoc, un pic de sperantza.

Speranta ca in curand nu o sa ne mai fie asa de frica.

Doamnelor si domnilor, pentru Dvs special adus din Londra, articolul in care ni se explica de ce se pare ca e posibil sa ne batem cu adevarat cu cancerul.

Dar asta nu inseamna ca acum trebuie sa va apucati sa fumati ca niste porci si sa avalati tone de E-uri colorate. Ca inca nu e batuta in cuie.

The Economist: The root of all evil?

Si bonus, ca ati fost cuminti si nu ati fumat: Bye Bye Life (All That Jazz, Bob Fosse, 1978). Ca sa vedeti si voi cu e cand mori.

De fapt, scratch that: ca sa vedeti si voi cum e cand unii mobilati la cap in genialitatea lor isi inchipuie ca ar trebui sa fie cand mori. Se numeste sublimare artistica. Si doare.

:)

9 comentarii:

Anonim spunea...

Ideologie palatabila? Nu imi suna bine... :)

Anonim spunea...

Domne nu pot, serios nu pot sa ma impart , mi-e imposibil, trust me. Vorbeste bocu ca-mi face salariul mediu 900 de euroi Vorbeste nasu Sandu despre nasu Mitica Corleone. Cati ochi si cate urechi crezi ca am ? Pai de Economist ne arde noua ? Please :)

Turambar spunea...

E clar. You need some Prozac. Ca tot e palatabil... :)

Anonim spunea...

Fuck, e de la palatable... Domnule, cred ca daca nu esti ceva ruda cu DEXu', ar fi bine sa devii! Si in ritmul asta se poate spune ca vei lasa o mare mostenire posterioritatii. :)

Anonim spunea...

Maestre, fiindcă nu mai îmi trece de când cu Paraziţii (dăduşi cu paru'n mine, nu ştiu de ce, că doar nu-ţi făcui nimic), mi-am pus şi filmu'. Dap, bye-bye

Turambar spunea...

Gata? Ne lashi? Un' te duci tu, anonimule? Nu ne lasaaa, anonimule?

Si macar spune'ne shi noua la ce film te uitzi, sa suferim impreuna

Anonim spunea...

All That Jazz, nu s-a-nţeles?

Turambar spunea...

Aha. Bye bye love, bye bye happiness :)

Anonim spunea...

Maestre, eu fumez. da' fumez, înţelegi? :)