marți, 9 septembrie 2008

O de'aia pe zi

Pentru cine shtim noi. Si ele. Si Dvs, care cititzi cu atentzie.

Prietenele shtiu de ce :) :wink:

7 comentarii:

Belle de Jour spunea...

:) Hai ca asta imi place. Si stii ca da:)
Spor....la sondaje, normal.
Si nu mai injura, nu iti mai baga organele si alte extremitati in jurnalisti. Ce, in general, sociologicii stiu a scrie stiri sau reportaje?! Ha? Pai de aia sunt sociologi(ci) pe lume, sa explice cum se face asa ceva, unde e greseala etc. Numa' ca ei vorbeste de nu ii pricepe nimeni si se uita omu' sau femeia ca curca-n lemne (cacofomia inclusa)la ce zic ei.
Asa ca...nu mai da in aia de nu intelege ce cu Stiinta (cu "S" mare) sociologica. Mda!
Ahhh! Si nu mai scoate limba pls!
Spor again...:)

Turambar spunea...

Aaaargh! Nu e vorba de stiinta, e vorba de artimetica elementara si de priceperea de a scrie o amarata de stire. Chestie care se invatza in anul I de jurnalism. Si pe urma acesti distinsi mameluci vin sa ne tzina lectii de profesionalism, ca nu stim noi sa facem sondaje si ca prostim oamenii cu sondaju si ca ce nemernici suntem noi.

Si atunci, distinsa doamna frumoasa si diurna, injur pana ma dor dintzii. Ca si Moromete injura, si uite ce om mare a ajuns.

Rasa mamii lor si crucea si cristelnitza si pastele si anafura cui i'a facut pe ei de dobitoci cu influentza in varful penitzei si Internetului, ca daca incep si cu injuraturi de organe, zici sa nu mai scot limba.

:p

Turambar spunea...

Waw. Acuma vad ce avatar negru si pufos ti'ai tras. Ceasul rau pisica treishpe. De macsima ecsceptzie pilozitara.

Sa fugim! Ne mananca...

:rofl:

Belle de Jour spunea...

Aha. De fapt e aceeasi "obsesie" sociologica cu faptul ca sociologii sunt alfa si omega, si inceputul si sfarsitul cunoasterii, a Stiintei (cu "S") mare)....ahh! Da, asa e...numa' ca nu o stie prea multa lume ("Ce esti maica?!Biolog? Psiholog? Sociolog? Ce e aia maica?!"). Si ca ia te uita la magarii astia de jurnalisti cum sunt ei stiuti de toti, ca ia te uita cum se "vad" ei la TV si in presa....Mda, rautati. Si normal ca ma asteptam sa iti dai drumul la vocabularul ales.
Ha?! De unde si pana unde "diurna"?
Hai spor...ca ai sa fi si tu faimos soon...nu mai e mult si...ca commence! Si ai sa fi pe TV, in ziare etc etc....:)
Spor...:)

Belle de Jour spunea...

Da. Pisicile e rele si fac ce vor ele. Ai uitat asta!?
Spor...:)

Turambar spunea...

Aaaargh. I'm such a dog person. I've always been a dog lover and a cat hater. I can't stand cats. They're mean. Give me a dog any day and I'll fondle it and feed it and cherish it and enjoy it. Give me a cat every day and I'll just launch it over the wall. With extreme prejudice.

:p

Belle de Jour spunea...

Hi hi hi! Follow me and catch me if you can!! Hi hi hi! :P
Hai...spor...:)