joi, 11 septembrie 2008

No more backup headaches?

Zice ca doi baietzi tineri si destepti s'ar fi inspirat din algoritmii de corectie de la citirea CD-ului si din felul cvasi-ilegal in care tehnologia peer-to-peer muta lucrurile de colo colo pentru a pune la punct un sistem ingenios de a'ti face copii de siguranta (back-up, pentru noi astia care vorbim romgleza zi de zi) pe calculatoarele altora, fara a putea fi citite si cu un grad decent de siguranta ca le poti accesa chiar daca ti'ai busit originalele.

Neat, ain't it? Cititi aici, in The Economist: Thanks for the memory.

Ii duce capul, dom'le, ii duce capul. Deci e buna si torrenteala la ceva, nu?

:)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Turambare,

Cand vii cu un sondaj serios ?!
Scapa-ne de aberatiile ATLE !!!

Turambar spunea...

Cand il termin.

Da, am vazut shi eu pe-acolo nishte cifre demne de o cauza mai buna. Ne'am ras ieri un pic pe tema asta. Dar pana una alta: negustor cinstit, neprins.

:)

Anonim spunea...

Sa intelegem ca sunteti in curs de realizare a unui poll ? asta de veste buna...cand estimezi finalizarea lui ? sunteti in teren ?
Negustor neprins, neprins...dar "produsele" lui sunt prezentate in multe fituici (mai ales in "Ring", apropiat de fratii Negoita si, implicit, de PSD). Nu crezi ca, intr-o anume masura ar putea influenta optiunile de vot, tinand cont de titluri ca "Geoana si PSD, favoritii romanilor" ?

Bogdan spunea...

Când ziceai că rişti un back-up pe computerul meu? (am mai multe computere, să le deschid pe toate ca să pui câte o bucăţică pe fiecare?)


Acum serios: nu mai folosesc DC++ de ceva timp, că nu reuşesc computerul/modemul/routerul să accepte altceva în afară de torrente, dar cu un an în urmă am descoperit nişte baze de date interesante share-uite laolată cu c:

:))

Turambar spunea...

Deci vrei din corola de minuni a lumii care se afla prin zacere pe hardul meu? Of of mai mai. La coada. Mai stiu si pe altzii care tanjesc dupe folderele mele :)

:)

Iar in privintza sportului ala, cu gasitul de baze de date pe DC++, prin sharuirea C-ului, am facut si eu sportul asta pe vremuri (adica am luat, nu am dat; asta asha, ca sa nu creem confuzii :) ) Dar de veacuri nu am mai folosit DC-ul, decat on comics (I mean reading DC comics). Torentii imi sunt de ajuns.

Of of. Mai mai. :)