luni, 15 septembrie 2008

LOL

When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Peter O'Toole

8 comentarii:

Dan Selaru spunea...

Genial, hahahahah. Al cui e citatul? Daca e al lui Peter O'Toole inteleg, o victima a sistemului, de 8 ori nominalizat la Oscar, nu l-a luat decat pentru intreaga cariera. Rusine!
Daca nu e al lui tot genial ramane.

Anonim spunea...

O fi, n-o fi, habar n-am. Dar de aratat, definitely, he looked loke a god. Iar inteligenta, finetea si simtzul umorului TOTAL - there are NO words. Vazui un interviu. Cu dinsul - acu', la senectute. Sa mori, tzatzo.
Ai facut prozelitzi in blogosfera. (Rusine!!!!) Mihnea ii cere lui underhill tzatze pe blogul proaspat refacut. Sau cum s-o zice.

Anonim spunea...

LIKE a god, sorry.

Turambar spunea...

Din capitolul "Genial, dar nu pentru doamne". Sau "Barbatzii geniali sunt fie insuratzi, fie homosexuali". Si el nu a fost insurat, din cate stiu :). Therefore, nashpa de nasol. He looked like a god degeaba. Un Adonis care stingea chibritele cu deshtu gol si care se imbata cu Omar in cort, sa innebuneasca David Lean, ca'i da productia peste cap. Mare om, genial actor. :)

Tits? Prozelitzi? Waw. V'am spus eu. Adevarul iese pana la urma la suprafatza, ca o tzatza uda din apa. Cum ar spune profetzii: there's truth in them mighty great tits. The rounder they are, the greater the truth. Touch the truth! Feel it! Feel it...

:rofl:

Dan Selaru spunea...

El si omar au jucat la casino de le-au aia din Beirut pasapoartele si toate cele. S-au dus in curu' cam gol la ambasada lu' tanti Lisaveta si au platit aia datoriile si le-au recuperat pasapoartele. Si printre altele Omar a fost campion mondial la bridge. Si asta nu e joc usor.

Turambar spunea...

Stiu. Si ca a fost campion mondial, si ca nu e joc usor.

Dar aia cu pasapoartele nu o stiam. Omul cat traieste invata.

O cupa. O pica. Doi fara. Pas. Trei fara. Pas. Pas. Pas.

:)

Anonim spunea...

turambar, sa-ti zic ceva: poate, si subliniez: POATE, spre deosebire de domni, doamnele pot vedea un domn who looks like a god and just enjoy this simple fact. That he LOOKS LIKE A GOD. Fara agenda ulterioara. Fara sa sufere ca el e homosexual. Pure beauty. Perfectiunea, fara conotatii. A thing of beauty is a joy forever.

P.S. Maybe this is the difference enabling women sa fie mai culte decit barbatii.

Turambar spunea...

E clar: you've got us here. Ai dreptate: noi, barbatzii, nu prea suntem in stare sa rezonam simplu, fara complicatziuni interpretative, la frumusetze. Ii tot agatzam pamblici de semnificatzie. Sociala, erotica, geografica, tehnica, cratica.

Ca shi chestia cu tzatzele, nu?

:) :p