duminică, 21 septembrie 2008

Dumnezeu a evoluat

Waw. Biserica Catolica, una din putzinele cacafonii formal acceptate, a inceput sa o dea cotita. Zice ca teoria evolutiei ar fi, totusi, OK:

Catholic Church says theory of evolution is compatible with the Bible



Au dat si la stiri la TVR 1, am vazut eu in seara asta, deci e clar adevarat. Stiu si babele din Crevedia, deci are efect.

Stiti ce cred ca s'a intamplat, ca tot vorbim aici de credintza? Cred ca domnul Papa era la birou si a primit un telefon de la superiorul care l'a anu... Pardon: care L'a anuntzat ca s'a hotarat in Biroul de Administratzie al Universului ca e cazul sa aiba loc o schimbare de marketing si o campanie de PR si, in consecintza, sa faca o conferintza de presa in care sa... Stiti voi: ca la carte. Pardon: ca la Carte.

Si atunci, Papa, ca un bun director de marketing, s'a gandit sa anuntze ca sucul are de maine cu 20% mai multe fructe si ca ne tragem, totushi, din maimutze.

Doamne, mare tz... Pardon: mare Tzi'e gradina de marketishti nepriceputzi.

:rofl:

PS: Alo! Alo! BOR'u, se aude? Vedetzi ca la dujman, la Coca Cola, au schimbat strategia de marketing. L'au angajat pe Darwin in reclame. Voi ce facetzi? Tot in urma, tot in urma, tot in sistem vechi? Vedeti ca va pierdetzi segmentul de consumatori tineri...

:rofl: again

6 comentarii:

Anonim spunea...

Maine -poimaine o accepta si p-aia cu "extraterestrii" dont' worry :)

Anonim spunea...

şi io, pe care să-l aleg? p'ăla păros, p'ăla cu puşcă, p'ăla cu burtă... pe care, may?

Turambar spunea...

Cum pe care? Pe ala cu pusca, evident. Pentru ca are harletz.

Logic, nu?

:)

Anonim spunea...

e vorba mai degraba de creationism stiintific. Evolutionismul ca teorie e de-a dreptul depasita. Parerea mea!

Turambar spunea...

Are u sure, mate?

:)

Anonim spunea...

Rectific: cred ca reprezentantii bisericii catolice au avut in vedere CREATIONISMUL EVOLUTIONIST, cand au facut respectivele afirmatii.
A-i invata pe copii in scoala teoria evolutionismului mi se pare la fel de grav cu a-i invata teoria creationismului. Eventual ar merge amandoua prezentate echidistant