marți, 30 septembrie 2008

Dorel, terorist natzionale

Mda. Fics din filmul "Prosti, dar multzi shi cumplit de dashteptzi". CNA interzice spotul Unirea cu Dorel care sparge borcanele arheologice, pentru ca atenteaza la fiinta nationala a culturii inalte de borcan.

Ne'am dat dracu'! Am gasit solutzia la problemele complecse care ne napadesc prin inconjurare. Caragiale e mic contabil plictisitor pe langa avantul patriotic al CNA-ului.

Si inca o chestie: mi se parea mie Dan Grigore un scortzos gomos si cam paralelipipedic in gandirea sa, dar acum nu mi se mai pare. Acum e sigur. Doamnelor si domnilor, pot sa afirm cu mana pe inima din stanga plamanilor: Dan Grigore e prost. Dureros de prost. O fi domnia sa bun pianist, dar la minte e prost. Fara edulcorari, fara aproximari, fara sa folosim paleative. Prost facut gramada.

Hai: roooteshti si dai cu ascutzitul... Ce'i, Dorele, ai fost la mare? S'a intors soacra de la Olanesti?

Of of of. Viatza mea si o casma. Toate langa o hazna. Cu peretzi de mucava. Si cu Dan Grigore langa.

Sa ma scuzati: n'am gasit rima...

:(

4 comentarii:

Anonim spunea...

CNA ar trebui subordonat ICR.

Anonim spunea...

inainte de a spune ca e bun pianist, asculta-l in Rahmaninov, de ex concertul 2 - daca ala-i Rahmaninov, noi suntem papa si papessa!

heraasku spunea...

Dorel e un simpatic, Dan Grigore e prost si Turambar e destept. Sau am gresit... E invers. Dorel e simpatic, dan grigore e Prost si TURAMBAR e DEEEEEEEEEEEEEstept.

Turambar spunea...

LOL. Rahmawho? De la Antena 1 sau de la Kanal D? Ce amenda a luat in ultimii doi ani de la institutia noastra CNA? Cuuum? Nu a luat nici o amenda? Sa se remedieze, am zis...

:p