joi, 14 august 2008

Ursuuuu, maaaa!!!

Nici pe munte nu mai potzi sa mai mergi, frate. Sau, daca mergi, strangi puternic din cavitatzile posterioare, sa nu care cumva sa apara fratele totemic pe poteca.

Mda. Aditza, lasa dracu votu pentru indemnizatzia indemnitatzii nedemnitatzii imunitatzii tale parlamentare, ca shi asha nu te da nici dracu jos din corcodushu de privilegii. Mai bine da matale pusca aia jos din cui si hai! Tzara te vrea vanator. Sa faci shi matale ceva util pentru binele public al meu shi'al tau shi al tuturor celor care vor friptura de urs marinat in sange de mistretz.

:(

7 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=eJ-kOix5FAI&feature=related
Si apoi sa viorbesti, da?!
Spor..

Turambar spunea...

Fictziune, doamna, fictziune. Cand te intalneshti cu ursul itzi spun eu ca altfel simtzi situatzia decat atunci cand eshti in fatza plasmei, in comfortul sufrageriei proprii si personale.

Filmul il stiu. E fain. Insa, chiar si daca l'as arata fetelor mele, m'ash grabi sa le explic ca in viatza nu e ca in filme.

Ecologie, ecologie, dar potecile noastre...

:(

Anonim spunea...

Sunt numai potecile noastre. Nimeni nu are voie pe ele nu?! Hmmm...da, filmul e frumos spus. Si spune ca potecile de pe acolo (BC-Ca) sunt SI pentru ei. Dar uite ca tac, nu mai zic nimic.
Bine. Spor....

Turambar spunea...

Neah. Orice opinie este bine venita, doamna, dupa cum bine stii. Doar vroiam sa spun ca una e sa fii patruns(a) de ideologia rousseau-iano-floricicoasa la televizor, si alta este sa dai nas in nas cu el. Chiar daca stii, ratzional vorbind, ca sunt sanse mici sa te atace (except if you have the misfortune to simply bump into him / her), si totusi carnea se strange pe tine, animalul within tzipa: PRIMEJDIE! FUGI! si trebuie sa ai mare stapanire de sine sa stai dracului locului si sa il lasi sa treaca. Si pe urma, o juma de ora sau o ora uite asa face carnea pe tine: bzzzz bzzz bzzzz. Bad vibes, milady, bad vibes.

Te'ai intalnit cu ursul vreodata, sau l'ai vazut doar in filmele romantice ale lui Arnaud?

:p

Anonim spunea...

Nu, nu l-am vazut in vivo cum a facut stapanul blogului. Uite o mare "lipsa" din cv-ul personal (asta e o rautate). Nici nu vreau. Si da ...ideologii de alea fantasmagorice...normal...De fapt, am zis ca ai dreptate, cum ai mereu cheri!
Bine.
Spor...

Andrei spunea...

Am si eu o poza la fel, facuta la cateva sute de metri de cota 1400, anul trecut prin toamna. Saracii ies la cersit, l-am pozat din masina de la un metru. Tot atunci am mai gasit inca 2 in parcare la 1400.. cand cobori din masina se schimba feelingu' de siguranta :)

Turambar spunea...

Poza nu e facuta de mine. Cand l'am vazut, aveam alte prioritatzi existentziale decat sa scot aparatul. Nu'i asha, Iosife? :)

Ursii in parcari sau pe drum? E simplu: nu va datzi jos din masina. Nu le dati mancare. Nu sunt din plush. Sunt animale mari, cu gheare si coltzi. Buba. Buba mare. :(