marți, 19 august 2008

Toroidale, da?

Waw. I mean waw.

:blink:

Obiectul contractului: Achizitionare de servicii in vederea asigurarii de consultanta pentru diagnoza, analiza, raport privind dezvoltarea pe noi baze a productiei de transformatoare toroidale, in vederea cresterii productivitatii si a competitivitatii societatii, introducerea unor solutii noi, inovative, in concordanta cu normele UE din cadrul proiectului ”Consultanta pentru introducerea de solutii noi, inovative, in vederea penetrarii pietei externe” nr. cod Perseus RO2005/017-553.04.01.03.02.04 finantat prin linia bugetara PHARE/RO/2005/17-553.04.01



:rofl:

14 comentarii:

Anonim spunea...

blink! a disparut un post pe care doream sa-l recitesc! blogul tau incepe sa semene cu un thriller!

Turambar spunea...

blink. ku. paranormala.

da-mi e-mailul tau, si'l citesti in private :wink:

Anonim spunea...

:) Deci Turambar ... e vorba de un post promis cu ceva zile in urma.
Deci postul 2:
Deci Turambar las aici, pe tarlaua ta electronica (ca mi-ai dat voie cu ceva timp in urma), ca intre vechi “cunostiinte”, un off-topic. C-asa-s io: “civilizata”.
Deci, subiectul propozitiei este: Eu nu am sa mai trec si nu am sa mai comentez pe aici pe la tine - asta e o certitudine.
Deci acusica vine septembrie dupa cum se vede si vin apoi alegerile si fi-va plin de “trolli” cu identitati de alea ciudate pe blogul tau si nu am chef de confuzii netizate. D-aia zic, pur si simplu: Nu o sa fiu cu siguranta identitatea aia de comenteaza si zice ca sunt io sau despre care tu zici ca sunt io.
Deci bon si iar bon...
Deci si prin urmare, asta e un mesaj de ala in care zicem ca:
- iti dorim sa ai cat mai multi/e interlocutori/are-desi ai deja (dar se poate si mai bine, nu?!). Hmmm... esti un “animal social”, ce e al tau, e al tau (cu unele “limite” ca se stiu ele foarte bine...rautacisme clar asta)
- tinem pumnii la alegeri si mai ales la sondaje, ca ie cazu’ sa ii “rupi”, sa curga sangele, sa vina lova grea, sa creasca adrenalina, sa fie Turambar the first and the only one, nu?!
Deci bref: Bafta!
Deci rating....si trafic...
Amicalement votre,
Belle de Jour, aka Séverine Serizy
Spor...:)

Turambar spunea...

Pacat. Eu, totushi, te ashtept.

Adieu, mon amie...

:(

Anonim spunea...

paranormalisme cu posturile astea :)

Turambar spunea...

:)

Anonim spunea...

mate, paranormalisme indeed... in reader imi apare, pe pagina nu egzista,... despre ce e vorba in el nu inteleg. Whisky. Need whisky. cheers!

Turambar spunea...

E vorba despre distributzia colegiilor pe Bucuresti. Le postasem, dar mi'am dat seama ca prea dadeam mura in gura la prea multa lume.

Ia sa mai calculeze si ei. Sau sa cotizeze la efortu stiintific, sa manance si gura lu sociologu ceva. Caviar cu paine, if possible...

:wink:

Anonim spunea...

aaahaaa inteles acum.

Anonim spunea...

blink! blogul tau incepe sa semene cu tine: nu se mai intelege nimic din el.
De unde cred ca ti se trage? Nu prea ai nimic de spus, nea Turumbare! Nu e nimic de tine, in afara de socotelile alea si de prietenia cu tot felul de dubiosi Voiculesti.

Belle de Jour spunea...

Oui chéri, c’est moi.
M-am gandit si razgandit. O sa comentez pe aici - il faut, n’est ce pas? Numai ca de acum inainte am sa ma semnez IN CLAR la comentariile pe care le fac – nu mai vreau confuzii, je n’aime pas ça. Sa stii si tu cu cine vorbesti, sa stii ca eu sunt eu si nu altul/alta. Doar vine campania, vine spargerea si ruperea pe sondaje si prognoze electorale, multi vizitatori citesc ce am scris eu si normal ca imi vor putea copia stilul. Si pot mintii doar pentru a te face sa vorbesti cat de cat, sa te traga de limba, asa de rautate. Pe viitor, atunci cand apar eu, va fi clar de un schimb de replici de la o e-identitate la o alta e-identitate. :)
Poti sa tipi, sa injuri, sa ignori dar mie mi se pare ca, din nou, sunt “civilizata”.:)
Bref : Acu’ daca apar si zic ceva o sa stii ca sunt eu.
Avec amitié,
Belle de Jour (aka Séverine Serizy)
Spor... :)
P.S : Cum m-am razgandit? Simplu: Am discutat de curand cu cineva despre valoarea de negatie a cuvantului "deci". Interlocutorul meu a afirmat ca a spune acum "deci" inseamna a afirma ca dupa [n.m. - acest "deci" luat ca limita, granita] incepe ceva diferit, separat de ceea ce a existat anterior. Concluzia: In vorbirea cotidiana (partea "vie" a limbii) "deci" a capatat un sens de negatie. Mai mult, constructia lexicala "Deci, eu..." marcheaza instituirea unei noi ordini (chiar in plan real), pentru ca o propozitie care incepe astfel poate fi decodificata in felul urmator: "Ceea ce a fost anterior nu exista, eu fixez inceputul a ceva nou".
Okie.
Spor...:)

Turambar spunea...

Deci eu ma bucur nespus de foarte cel mai mult ca te-ai razgandit. Pe de alta parte, deci eu eram destul de sigur ca te vei intoarce. Deci de ce? Deci I had a hunch.

Deci eu itzi urez bine ai revenit shi ridic acest pahar de Bacardi presque oro in onoara ta, Caterino Denovino.

Deci eu.

Deci.

Belle de Jour spunea...

Pastis, sau macar Sambuca.:)

Turambar spunea...

I hate Pastis. I simply hate it. Si Uzo si toate similarele sale. Mai bine beau pasta de dintzi regurgigata.

J';ai jamais bu Sambuca. Connais pas. I'd rather stick with them good old Anglo-Saxon spirits. Whiskey when stiff, rum when mellow.