miercuri, 20 august 2008

Odiseea Kinder continua

Seara. Unul lucreaza (ale dracu' colegii, bidiganoase mai sunt). Alta citeste, in spatele lu unu ala, dupa ce le'a culcat pe cele mici. Aproape miezul noptii. Greierii afara. Racoare. Nu ca la Bucuresti. Deh, Telega.

Flo, din spatele meu, isi aduce aminte, amuzata:

- Stii cum am potolit-o pe Andra, ca era disperata si ma innebunea la cap cu ouale ei Kinder? I'am spus ca acuma, cat e bunica plecata la Moldova, gainile nu mai fac oua Kinder. Si acuma o asteapta pe bunica sa se intoarca, sa inceapa gainile din nou sa se oua oua Kinder.

LOL. Ce sa mai zici?

Ain't she cute? The bliss. The ingenuity. The charm.

Macondo de 3 ani.

:)

14 comentarii:

Anonim spunea...

apăi şi tu... ouă-te may, că eşti ... de aur! zău, măcar două-trei, acolo! ia zi-mi una-două, rele, ca să mă usture... să fie marea aia mishto, de-am părăsit-o, măcar să ştiu pe mâinile cui am lăsat-o!

cât despre coledzii... am eu un feeling, da' după ce vii matale din conced! acuma lasă-le naibii ... enjoy... the rest should be fun, fun, fun ... aso

Claudiu Tufis spunea...

n-ai terminat colegiile alea?
vezi ca te ajung din urma :)

stii cumva ce se intampla cu str. polona (sv 131) si drumul murgului (sv 353) in bucuresti? ca inca nu le-am dat de cap.

C.

Turambar spunea...

Cu putzin noroc, vine un e-mail spre tine. Mama ma-sii de conexiune prin telefonu mobil. 3G-u penei mele somato-genitale. Viteza lu peshte prajit. Huoooo. La oase. La dial-up cu voi.

:(

Turambar spunea...

A, era sa uit. Sa ma laud. Bucuresti. Cluj. Constanta. Mehedinti. Arges.

Vin pe tzeava (daca nu plec in concediu, intre timp): Prahova. Iasi. Brasov. Timis. Bacau.

Si visul de chinez batran: sa le fac pe toate si sa incerc sa fac redistribuirea natzionala. Sa moara ma-sa daca am intzeles cum e cu repartitorul ala. Imi trebuie o serie de date, sa fac o simulare pe bune.

Deci ramane cum am stabilit. Deci plec, mai intai in Piatra Craiului, pe urma in Bulgaria, fara laptop. Deci vise. Deci nu fac, ca intre timp o sa vina grindina de sondaje de septembrie.

Deci nu va spun. Decat ca ma cac pe mine de ras. Si la Constanta. Si la Cluj.

Nicoara, ce-mi dai sa-tz spun unde sa-tz iei coledz?

:rofl:

Claudiu Tufis spunea...

sa te vad ce faci la Brasov daca folosesti aceleasi date ca si mine :D

idiotii ori au spart sectiile de votare, ori nu stiu ce au facut ...

Turambar spunea...

N-am ajuns inca acolo. Txs for the tip.

:)

Diana Adela Martin spunea...

dar ghinderele? invelite in ciocolata si apoi trase prin ata ca niste margele. ce gaina ar fi in stare sa faca asa ceva, huh?? :D

Anonim spunea...

şi mai postez aici, că ăsta era "feeling"-ul de care ziceam, cu uninominalul... că dacă îl atacă în contencios unii care pică sub prag, nu prea sunt şanse, nu fac pariu. dar dacă? if? ce zici?

cu asta gata.
as always, enjoy.

Turambar spunea...

E posibil. In gashtile avizate in care ma tot invart zilele astea, circula zvonul. Dar comentariul este urmatorul: ok, o ataca in contencios si pica. Insa o lege, o data abrogata, nu mai poti sa te intorci la ea. Si atunci poti sa dai una noua. Si atunci vine dom' Tariceanu si salveaza ziua, si se bate ca Superman in piept cu Ordonanta de Urgenta care more or less o sa zica acelasi lucru ca si legea torpilata. Si uite asa mai puncteaza la impresie artistica PNL inca unu doo puncte procentuale, si PD-L si-o ia in bot. Si PRM tot nu intra in parlament, except if they fit together with PNG. Si crezi ca-i convine vreunui prezidentziabil basescian aceasta situatie?

Vom trai si vom vedea. Pana atunci, Touch Crouch Pause Engage. 1,150. 3%. Plus minus. Avans 35% - 50%.

Kashai in tenis. :p

Anonim spunea...

Maestre, Maestre, humbly yours (as always): în contencios administrativ se atacă actele administrative, cum este H.G., dată în aplicarea legii.
legile şi ordonanţele în vigoare se atacă într-un alt contecios, constituţional.

Anonim spunea...

am mâncat un -n şi mi-e ruşine, tare :)

Turambar spunea...

Stai un pic, ca nu intzeleg: PRM-ul a atacat HG-ul, sau legea? Deci vorbim administrativ sau constitutional? Si cum schimba asta mersul lucrurilor, in sensul ca o lege o data abrogata, atunci pa?

Aha. Stai ca incep sa intzeleg. Dumneata matale domnia ta spui ca PRM-ul a atacat HG-ul. Deci ca legea ar sta in picioare, doar normele sale de aplicare (HG-ul) nu ar mai fi valabile.

Buuuun. Si cu ce schimba asta datele problemei?

Pe bune. Nu intzeleg. Pe bune. Lumineaza'ne. Ce se intampla daca a) micut: atac in administrativ si ce se intampla daca b) micut: atac in constitutzional.

Si sa stii ca noi te iubim, chiar daca scrii cu diacritice si noi nu. Si sa nu pleci. Nu pleeecaaa! Tzara te vrea. Whiskey-ul se bea. Lumea e rea. Viatza e grea.

:)

Anonim spunea...

cică atacă HG-ul. încă nu a făcut-o, tot zice că o face. e cu coledziile, cu împărţeala, cu 30%... de regulă, remember?

Turambar spunea...

Pai eu ma gandesc ca se joaca. In primul rand "de regula" chiar este "de regula", dat fiind ca vorbim de un fuzzy concept (except Bucuresti, unde acolo e un "de regula" si mai fuzyy :) ). In general, colegiile sunt taiate aproximativ egal.

Nu stiu. La chichitele legale chiar nu ma pricep. Intreaba-ma de indo-europeni, sau de Velvet Underground, sau de statistica. La chitibusareli intreaba'l pe Boc, sau pe Sergiu Andon.

BTW: Ai citit aia cu 6 cu 3? Iti dai seama ce plasa este PD-L pe cale sa isi ia, incercand sa bage PNG in parlament prin aceasta schema? Pentru ca e posibil sa se trezeasca cu doi trei blambeci de deputati, care nu'i ajuta mare branza la majoritatea parlamentara. Si sa nu'mi spui ca fac chestia asta sa recupereze electoratul PNG, ca nu stiu daca mai mult pierde sau castiga.