luni, 25 august 2008

Incroyable

Am wireless in hotel. Doar in hol, jos (lounge, cum zic oltenii din Birmingham), dar orishicum.

Bulgaria, mereu surprinzatoare.

Vom reveni cu amanunte de pe frontul turistic de Sud-Est.


:/

7 comentarii:

Bogdan spunea...

Plictiseală mare la bulgari, dacă pricep eu bine, din moment ce ai simţit nevoia să atingi computerul :p

Anonim spunea...

tocmai ce-si luase la revedere de la noi, cu fleuricele albastre si poze de la munte, cind, hop, ce sa vezi, turambarr onlain de pe plajile bulgariei.

Anonim spunea...

For what it's worth: nu te lasa provocat. Mai ales la such cheap attempt. Io te inteleg: are si omu nevoie sa paraseasca incinta, citeva momente, dupa ce a stat toata ziua numai cu dame. Care nu l-au solicitat la ce ii place lui: vorbe de duh, polisilabice, in multe limbi, grafice, etc. Ci cu galetzele, eventuale dispute intre ele sau cu copii mai indrazneti, nisip, apa de mare, valuri, colace, etc. Mai bine asa si p'orma te intorci in forma/refacut mental si esti tatal si sotzul pe care ele il doresc. Chin up! (Dar intre timp, Flo le-a imbaiat si culcat pe fete, nu?)

Anonim spunea...

Nu era anonim, sint io=Vera, nu stiu de ce imi face fitze.

Turambar spunea...

You're mean. And I'll gettya.

Except fer Vera, of course. Who loves me :)

Anonim spunea...

Hm. Let's not get carried away. Cu iubirea. Da' ma amuzi si te apar din printzip. Imi plac oamenii destepti si care au coraju opiniei, chiar cind ea nu e cea mai populara (ateism activistic). Si da, o mica simpatie, desigur ca iegzista. Declaratii in public, ptiu, doamne, ce ajung sa fac! Zit!

Turambar spunea...

E clar. Ma iubeshte.

Scubidubiduuu.... :)