vineri, 8 august 2008

Capsuni cu sorici

Va promiteam mai demult sa pun si poza. Si ieri, cand m'am dus din nou sa cumpar sorici si costita afumata (the real thing), si carnati de casa (the real thing), mi'am amintit.

Ain't life fun?

:)

8 comentarii:

Unknown spunea...

De unde ai luat soriciul? In vremurile astea capitaliste delicatesele de vesela amintire din copilarie au cam disparut...

Turambar spunea...

E un magazin prin spatele Pietei Alba Iulia (trebuie neaparat sa'i caut pliantul, sa'i fac un pic de reclama) unde aduc produse din Plescoi (Buzau).

Printre ele, si sorici. I mean the real thing. Nu e o chestie industrial procesata. Chiar are gust de sorici, asa cum il stim noi... :)

Anonim spunea...

m-am răzgândit. am votat la toate întrebările din sondaj - că au rămas doar trei zile, nu?

p.s. totuşi, pe una nu am bifat-o. d'a naibii :) nu cred că ştii care, hehehe

Anonim spunea...

Acum vecini mei au inceput sa bata in teava. Cica ii inund. Dar las ca vine transportul special de la tara cu slaninuta.... Este undeva pe drum. Ii simt aroma slaninutei. Chiar daca ma desparte de ea doar 360 de km...
P.S. Sorici nu prea am vazut in Bucuresti. O raritate. Cred ca ma inscriu in lista celor care asteapta adresa completa.

Anonim spunea...

pliantul, unde-i pliantul? :)

Anonim spunea...

ai tirbuson de pepene?

Turambar spunea...

Pliantul cand ajung la Bucuresti, sa il scanez, ca e destul de complicat de ajuns daca te iei doar dupa adresa, dar daca vezi cu adevarat unde este, it's a piece of cake.

Tirbuson de pepene? Vrong. Corect se spune tirbushon de shorici si se foloseste fara anestezie, ca strica gustul la delicatesa.

Procedura de folosire este urmatoarea: trei tzin de porc, al patrulea introduce tirbushonu si roteste in sens trigonometric. Ce iese, se aplica sinus si arctangent. Numarul de grade rezultate reprezinta taria alcoolica a soriciului.

A se servi intre 14 si 16 grade Celsius, cu salata de coropishnitza shi cu friptura de bilbiloi glacee.

:)

Unknown spunea...

haide bre cu soriciul ala...mor p-acilea... da macar adresa stabilimentului sau macar niste indicii inexacte...