joi, 24 iulie 2008

Victorieeeee!!!

Mda. Aha. Cum zicea prietenul nostru Winnetou: Uf. Uf uf uf. What a relief.

Zice ca suntem cu putirintza plina pana dam coltzul. Zice ca nu trebuie sa ne fie frica: nu se usuca si nu pica. Nu se strica nu'i peltica nu e mica ba e mare si ridica. Fara frica fara frica. Nici nu moare, nici nu'i mica. Nu se strica se ridica. Fara frica fara frica.

Auzi, ba cititorule ba? Nu. Nu nu nu. Putem, baaa! Avem cu ce, baa! Ca Anthony Quinn si ca totzi patriarhii, baaa. Nu astia de acum asecsuatzi si plini de patrafire, ci aia de pe vremuri, care creshteau oi si babardeau oi si cresteau consoarte shi babardeau consoarte si amante si prazi de rasboi si scorburi de copaci pana spre patru sute cinci sute de ani, ba unul din ei pana si spre optsute de ani, ca pe atunci erau roshiile fara aditivi si apa nepoluata si sana totalmente 100% naturala, lapte de baut fara gelatina si fara naut.

A, ca era sa uit! Un gand de bine si de consideratzie catre distinsele recipiente ale acestei descoperiri epocale. Catre dumneavoastra, stimate cititoare de rit feminin crestin ortododocs. Auzitzi dumneavoastra, stimate domnitze plinutze cu manutze finutze? Pan' la moarte, doamnelor. Pan' la moarte. Atzi pus'o. Vai de mama domniilor dumneavoastra. Pan' la moarte o sa va alergam cu ea sculata, luminata si curata.

And happiness and joy befell over the face of the mighty Earth. And all rejoiced the words of God.

Uf. Uf uf uf. What a relief. Pan' la moarte.

:rofl:

3 comentarii:

Anonim spunea...

băh, pssst, băh turambareee, pssst... da' dacă ne plictisim dân când în când, ce dracu' ne mai facem acu', c'au aflat ASTEA cât dă 'oţi suntem?

Turambar spunea...

Shhhhh... Taci! Incet! Nu mai spune la toata lumea. Sa nu ne dam de gol. Sa nu afle...

Facem shi noi ca ele: spunem ca ne doare capul. Ce, doar ele sa fie 'oatze shi mofturoase?

:)

Anonim spunea...

:-<
[-(