duminică, 20 iulie 2008

Return to innocence

Innocence pe dracu. Dar asta mi-a venit in cap, si eu ascult de vocea cavernoasa a dushmanului within.

Zice ca prietenul nostru carele ne-a facut drumul la Telega, doar-doar l-o mai alege lumea inca o data, Florin Anghel, urmeaza sa se intoarca la dragostea dintai, la PNL, dupa esecul maretz avut acum doua luni la alegerile locale. Cu tot cu partid. O zestre mica, dar fashneatza si, orishicum, mai mult decat nimic.

Zice ca o vor face pe 23 august, moment de maretze impliniri shi nazuintzi sublime.

Zice ca nici macar nu-i asha de rau. Nu'i asha, dom' profesor?

Parerea mea... :)

Courtesy of Ioska. Pe surse, bunintzeles.

Run, Florine, run!

6 comentarii:

alinagorghiu.ro spunea...

Mai greseste omul... o data, de doua ori...depinde de cate ori esti dispus sa-l ierti

Turambar spunea...

O sa'l ierte, o sa'l ierte. Ca au nevoie si ei de el, si el de ei. A marriage in Heaven, cum zic chinezii.

Si carele va sa zica ti-ai pus in gand sa candidezi? Si carele va sa zica la Marean in fief? Si te-ai apucat deja gospodareste de treaba, si cu fliere, si cu prezenta intensa pe blogosfera. Inclusiv aici, nu?

:) Bafta, Alina! Itzi tzinem pumnii. O sa ai nevoie, ca te luptzi intr-o sherparaie anti-liberala.

:)

Anonim spunea...

d-nu' turambar, nu pot sa nu remarc atmosfera relaxata de pe al dvs blog, multe "succesuri" si de acum inainte zic...dar...mai zic si altceva: nu vi se pare ca ati lasat ceva probleme nerezolvate?
sa va reanprospatez memoria d-nu' turambar (cu scuzele de rigoare, dar nimeni de la mult titrata dvs firma, nu raspunde la telefon) - in urma cu ceva timp (aprox 6 weeks) am participiat alaturi de dvs la mult trambitzatele alegeri locale, unde "succesurile" nu au intarziat sa apara (cel putin la turul 2)si unde cred si sper ca am pus si eu (noi) "umarul"...
pe scurt ...cand zic "noi" ma refer la anonimii care fac munca de jos (fara conotatii sexuale), la pulimea care munceste mult pe bani putini...in fine...u get the point...
trecand la lucruri mai serioase, cat mai trebuie sa asteptam pana vom fi remunerati ?...sa zic asa...stiu ca "remuneratia dupa buget e mica" dar totusi parca nu sunteti bugetari...
in fine vrb aia "dorele,ne miscam si noi,tata, mai cu talent?"

Turambar spunea...

Problemele nerezolvate, din pacate, nu ni se datoreaza noua, ci faptului ca clientul, comanditarul, nu a facut toate platile, intarziindu-ne si pe noi cu plata la randul nostru.

Pe de alta parte, e deja un subiect istoric, since astazi am facut ultimele plati catre operatori. Iar diferenta de o luna intre efectuarea serviciului si plata sa stii ca nu este hiper-super mare.

Therefore, iata ca a dat Domnul (I mean domnul client) si ne-am mischat cu talent, stimate domnule operator Anonymous. Ceea ce va dorim si Dvs., in actiunea de incasare a contravalorii serviciilor prestate.

And thanks for dropping by. Ma bucur ca va place atmosfera relaxata a blogului meu :)

Turambar spunea...

A, BTW, ca uitasem: da, felicitari. Succesurile se datoreaza in primul rand muncii voastre. Insa, pe de alta parte, por favor, nu spune ca ati muncit pe bani putzini, pentru ca este fics pe dos: dintre toate Exit Pollurile facute in ultimul timp pe piatza asta romaneasca, atzi fost cel mai bine platitzi. Just ask Insomar cat le-a dat oamenilor lor si pe urma mai vorbim. Deci din privintza asta, atzi muncit mult, dar si pe bani multzi. Shi fara conotatzii sexuale... :)

Anonim spunea...

atmosfera relaxata...dar nu mai putzin relaxanta...:D..si da, cum ai zis si u a dat Domnul (domnul felix de data asta :p)si au intrat banii si se pot face platile. in ceea ce priveste "istoria" subiectului...eu zic ca e inca actual din moment ce la ora la care eu scriam randurile de mai sus nu se stia absolut nimic despre platzi (sau poate era o informatie "gekados" cum ar zice Micutzul) si eu in calitate de tertz nu trebuia sa stiu lucrul asta.
in ceea ce priveste cuantumul remuneratiei, raison coane turambar, am fost cei mai bine platiti operatori de pe piata, asa ca mea culpa si intr-adevar nici diferenta dintre efectuarea serviciului si plata nu este mare, insa ceea ce m-a "oftikat" pe mine a fost...doar lipsa de comunicare...bat-o vina.
in alta ordine de idei " e bine cand se termina cu bine" si asteptam cu emotzie o eventuala colaborare viitoare din categoria " Vin parlamentarele !!! Scapa cine poate !!!"
Cu respect, seara
buna!