miercuri, 16 iulie 2008

Nominalizare la premiul Darwin

Pe bune. Daca dadeau coltzul, chiar aveau shanse mari sa il ia anul asta.

Ce tzi-e si cu secsul asta neprotejat. Pentru ca daca uitzi sa tragi frana de mana, se cheama ca faci secs neprotejat. Logic, nu? Pana shi Lin Gu din Taiwan, cum intri prima pe dreapta, in coasta aia dansus de rapa aprubta si alunecoasa si rea, ar trebui sa stie.

The rest is silence. And sex, of course.

Courtesy of Ananova, via Realitatea.net.


==================

Doi tineri din Taiwan care făceau sex pe bancheta din spate a unei maşini au supravieţuit după ce automobilul a căzut 45 de metri în gol de pe o stâncă.

Lin Gu, în vârstă de 25 de ani, şi Lee Shin, 29 de ani, s-au ales cu fracturi şi zgârieturi după ce maşina în care se aflau a căzut de pe o stâncă.

Un reprezentant al poliţiei a explicat că cei doi au parcat la marginea unui deal şi au uitat să tragă frâna de mână. "Când au început să facă sex maşina s-a balansat şi a alunecat. Sunt norocoşi că nu au fost răniţi grav", a spus el.

În ciuda rănilor, cei doi iubiţi au reuşit să urce înapoi pe stâncă şi să caute ajutor. Femeia a mers spre o casă din apropiere, iar bărbatul s-a îndreptat spre şosea. Potrivit proprietarului casei, femeia l-a rugat să nu dezvăluie circumstanţele în care s-a produs incidentul, fiind sigură că soţul ei va divorţa în acest caz.

Sursa: Ananova

2 comentarii:

___ spunea...

Pai si cum de a primit o nominalizare daca nici macar nu si-a amputat bilutele? Curat murdar!

Turambar spunea...

Neah. Propunerea de recomandare vine de la mine personal. In mod formal, la premiile Darwin esti nominalizat doar daca crapi si cresti, astfel, calitatea de adaptare si de supravietuire a genomului uman :)