joi, 17 iulie 2008

Happiness is a cigar called Trouble

De la textierul de Florin Dumitrescu, cel care ne dojeneshte intru fericire, si in Dilema, si la el pe blog.

Si, la el pe blog, courtesy of oportunitatzile astea noi remarcabile dastupate ochilor nostri dornici de new media, ce vedem noi, astia carele o balauresc pe Internet? Vedem ca putem sa vedem si obiectul muncii. Sursa subiectului de conversatie. Campania Happiness is a cigar called Hamlet.

Ceea ce, with an unabashed Copy Paste movement, va doresc si Dvs.

Favoritele mele: aia cu cowboiul, aia cu zidul de la fotbal, aia la restaurant si aia cu prezervativele luminoase. Voua, stimati cititori crestin ortodocsi de rit latin si conformist, voua carele va place?

O, da. O, ha. Oha.



PS: Nu pot sa il postez aici, ca Embedded disabled by request, dar sa moara capra neagra izbita de stanca necrutzatoare si rece daca nu am gasit unul si mai si. Tot din aceeasi campanie. Tot pe o arie de Bach. Tot intru preaslavirea amaraciunii risipite de fumul de tzigara.

Aici. Aici. Aici.Go. Go go go. N'o sa va para rau. Pe bune. Credetzi-ma. Din capitolul "Si negrii e oameni, si pe ei ii doare sufletul. Drept intre picioare, unde nu e nici lunga, nici tare."

:D

3 comentarii:

Anonim spunea...

You've made my day! - altminteri vremea aici e nashpa. Deci: aia găsită de tine e genială (sheer bliss), da' nici cu Licuriciu' (Glow Worm) nu mi-e ruşine!

Turambar spunea...

Ma bucur ca ti-a placut. Asta sunt sigur ca o sa schimbe si vremea pe'acolo, pe la ungurii de rit hunic, dar civilizatoriu.

Enjoy, doamna! :)

Anonim spunea...

Thanks. Bate vântul urât de tot... e bun la uscat carnea de sub şa! :) după ce am sărat-o prin apă