miercuri, 23 iulie 2008

Bliss. And rain.

Lu Groparu nu'i merge saitu. On second thought: ba ii merge, da' totushi are ceva pe'acolo pe la linkuri. Gropare, s'o stricat Trabantu, bre! Cheama, bre, instalatorul clujean sa dea cu vibratoru sa'i faca ceva sa repare situatziunea, sa ne putem rade intru mare lectura blogului dumitale, bre.

Oblia face clatite. Fara noi. Mama ei de blogeritza fara pic de altruism virtual. Huooo! La oas... La tigaie cu ea! Vrem si noi. Cu smeura, ca's cele mai bune. More more more.

Afara ploo si sunt presque 12 grade, de zic ca a coborat brusc toamna din muntzii mei unde sunt zmei. Ploo in Telega, dar si mai si ploo in Bucuresti. Adica la concert la Metallica. Adica acolo unde trebuia sa ma duc eu si nu m-am dus. Adica mi's bun. Asha intensitate de premonitzie actional-volitiva, mai rar, nici la OTV nu s-a vazut. Ce te faci, neamule, ca ploo la concert? Metallica cu grindina. Sa ascultzi metale grele si apa sa itzi curga incet paraiash pe dupe ceafa, ca la ciobanul din Mioritza, cand pazea el mioritza laie pe furtuna si viscol. Si aburi sa se ridice din toata marea aia de corpuri incinse, si la creieri, si la trup. Stiu cum e: am fost. E o chestie tare faina. Dar acum e bine aici, in Telega, in fatza calculatorului.

Speaking of OTV: la OTV, intre orele 18:00 si 21:00, s-a dat negru cu spume. Le'a tras CNA'ul heblul timp de trei ore, in care au dat doar textul admonestatoriu, cu toate faptele de nemernicie televizuala pe care le-au comis recent, intru gloria ratingului de cacat si propasirea prostiei agresive la romani. Drept pentru care am citit cu religiozitate, impreuna cu taica-meu, tot textu, si i-am explicat lui Papa toate detaliile tehnice, ca deh, mai stim si noi, ca am mai fost si noi pe la departamente de Programe (Ralucutzo, Sherbane, unde suntetzi, bre, cu tineretzea mea cu tot?).

Si mare bucurie a fost si s-a facut seara.

V'am spus ca ploo la Metallica? Imi pare rau ca iubitzii mei colegi de liceu nu aud telefonul, din motive de grohaieli macsimo-decibelice. Altminteri le-as da un tzar, sa ii intreb cum le e pe post de castraveciori muratzi in sos de heavy metal.

Ce altceva? A! Azi mi s-a intamplat o chestie taaaaare interesanta. Da' nu poci caci ca s'o v'o spui. Poate intr'o viatza viitoare. Cand vom fi cu totzii pinguini si mormoloci shi alte chestii de'astea puternic involuate, la fiecare dupe pacate si posibilitatzi.

Si ca sa preintampin rautacismele gratuite: nu, it's not about sex, or goats or other various innuendae pe care cu sigurantza le'o concoctat creerashele dumneavoastra mici, negre, rele shi parshive. Neeeah. It's about complitly somepin else.

.... And now for somepin complitly different: ma doare piciorul. Ceea ce va doresc si dumneavoastra, dragi cititori crestini ortodocshi de rit virtual.

Mama voastra de noapte buna!

:) :p

6 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=orDR4JA91F4&feature=related
:|
in fapt, meritai secventa aia din "quais des brumes"....cu cainele...dar...zic atat...spor...

Turambar spunea...

Sunt pe o conexiune de telefon mobil care merge groaznic de incet. Nici o sansa sa vad YouTube-uri.

Cand ajung la Bucuresti, promit sa recuperez, incercand sa-mi amintesc starea de spirit de acum.

Anonim spunea...

A, stii ca la Metallica a plouat? :D Pacat ca n-am plete, ca tare misto ar fi fost un headbang cu parul ud, sa-i improsti pe toti pe-o raza de 5 metri!

Turambar spunea...

Si zici ca a plouat? Mai sa fie. Nu ma ashteptam sa se intample una ca asta...

:) :p

Fii tu sigur ca au comis-o altzii. Sa scuture din pletele pline de apa. Ies nishte poze la relanti, de macsmima ecsceptzie.

Si cum a fost la concert? Au cantat fain? Am auzit ca a fost multa lume.

Si chiar zici ca a plouat? Mai sa fie. Nu credeam sa se intample una ca asta...

:)

Anonim spunea...

Mie mi-a placut, a fost in forta, au cantat numai piese din perioada 83-91, publicul a fost OK. Altii au avut alte opinii, dar sunt carcotasi.
Si, da, pot sa confir, ca a plouat! :D

Turambar spunea...

Ahaaa! A plouat! Ma gandeam eu ca trebuie sa ploua. Vezi, stiam eu de ce nu m-am dus.

Si zici ca a plouat, ai?

:)