sâmbătă, 31 mai 2008

Meci de meci

Sunteti fraieri daca nu va uitati. Crusaders vs Waratahs, pe Sport.ro.

11 - 12 la pauza. O prestatie buna a celor de la Waratahs. Scor usor neasteptat. Daniel Carter nu prea e in picior. Se mai fac si balbe. Si se joaca pe viata si pe moarte.

Sport, nu fotbal :)

Aveti sansa sa vedeti repriza a doua. Go go go!

LATER EDIT: 20 - 12. A doua repriza in care, dupa cum multa lume se astepta, Crusaders a turat motoarele si i-a calcat in picioare pe australieni.

Al 7lea trofeu in Super 12 / 14 castigat de Crusaders. Sunt buni, dom'le, sunt buni. (Except when they meet them bloody Frogs, every four bloody years)

Ati vazut calul pe teren? Si el se bucura de focurile de artificii. :)

All in all, a very enjoyable game. Except for them bloody phone calls that almost ruined my second half-time.

5 comentarii:

franzen spunea...

Turambare, ce era sa-mi faci? Dupa ce ti-am citit recomandarea, am avut intentia sa merg la Dinamo-Steaua. Bine ca nu am mers, ca riscam sa-mi iau o caramida in cap si un baston pe spinare. Si a fost si o plictiseala de meci.
In schimb, sarumana pentru recomandarea cu finala Super 14. Nu prea ma uit la rugby de obicei, de fapt ma uit numai la Cupa Mondiala, dar meciul asta a fost senzational. Nici nu stiam ca se transmite rugby din emisfera sudica la noi. De acum o sa stiu :)

Turambar spunea...

Ma bucur ca ti-a placut finala si ca am mai facut pe cineva sa descopere Super 14. A fost un meci intens. Am vazut altele si mai si (Fiji - Tara Galilor, anul trecut, la RWC; hmmmm. de legenda...), insa nici asta nu a fost departe de acelea.

In privinta Cupei Romaniei, ai perfecta dreptate. A fost un meci anost, cretin, incet si imbacsit. S-a ratat in draci si s-a jucat fara tragere de suflet.

Trosneala dintre galerii (dinamovistii au dat cu bolovani in stelisti si, incidental, si in jandarmi) a fost pasagera si nu a afectat nici meciul, nici siguranta celorlalti. Probabil insa ca televiziunile, in marea disperare a lor dupa scandal, au prezentat-o apocaliptic. Cand de fapt a fost un fas cu pietris zvarlit, cu 30 de blambeci si cu vreo doua fumigene. Nothing special, I'd say.

Anonim spunea...

Finala Guinness Premiership ai vazut-o? Sau nu te pasioneaza rugbyul din Nord ?

Turambar spunea...

N'am apucat inca. O am in calculator, insa nu am gasit timpul si starea sa ma uit la ea. Din pacate, mi-au scapat ochii la un moment dat si am aflat cine a castigat. Nu o sa faca bine la rezultat.

Ba da. Apreciez the Northern Hemisphere style of rugby. Mai fizic, ceva mai putin pe trei sferturi, dar la fel de dedicat. La nivel de nationale, cel mai mult imi plac galezii si irlandezii, insa tot timpul ma trezesc ca ii injur pt inconsecventa, mama lor de celtici neseriosi. Nu ii sufar pe francezi (mama lor de aroganti), dar nu pot sa nu ii admir pentru viteza si pricepere. Nu ii sufar pe englezi, dar nu pot sa nu ii admir pentru dedicatie si pentru cum pot sa se trezeasca din pumni (shut up and shove). Iar scotienii, saracii... :)

La nivel de echipe de club, incetul cu incetul m-am lipit de Wasps. La fel, nu pot sa nu admir eleganta cu care joaca Toulouse, insa ma calca pe nervi. Them bloody Frogs :)

Damn. Nu am somn. Am pus ceasul sa sune la cinci, ca sa ma trezesc la sase, si acum chiar nu pot sa dorm.

Touch Crouch Pause Engage.

Anonim spunea...

Mie la nivel de nationale, cel mai mult imi place singura echipa din Nord care a castigat RWC.
:-)
Nu neaparat pentru jocul lor (nespectaculos, bazat doar pe inaintare si pe piciorul lui Jonny), ci pentru tenacitate si pentru mandria de a nu se considera invinsi pana nu se fluiera finalul. Sper ca o data cu venirea lui Jonno ca manager si ascensiunea fulminanata a lui Cipriani, englezii sa reuseasca din nou un Mare Slem. ;-)

La nivel de club, tin cu Sale Sharks, pentru Chabal, Luke McAllister si Hodgson...din pacate au ratat la mustata calificarea in semifinalele GP anul asta :-(