luni, 14 aprilie 2008

Sa facem un bine

Vine din partea unei cunostinte pe care o stiu de ceva timp si stiu ca este o persoana cu bun simt, lipsita de aroganta, agresivitate sau de rele intentii.

In consecinta, mesajul care a venit de la el este, cu siguranta, unul de distress. Drept pentru care vi-l spun si voua, sa stiti. Cristi, macar atat sa putem face.

Se numeste responsabilitate civica. Si salubrizare.

Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor :(


==========

Dragii nostri,

Va supunem atentiei un caz legat de asigurarile casco in speranta ca putem ajuta la evitarea unor astfel de situatii.

Este legat de compania Omniasig!

Sa va povestim ce am patit acum ceva vreme... am facut casco la masina, am dat in jur de 15 milioane atunci, un domn (reprezentant Omniasig) a fotografiat masina, a completat dosarul, a luat banii, am semnat; toate chiar la sediul Omniasig.

Toate bune si frumoase. Pana am gasit masina lovita. Aici a inceput bataia de joc a celor de la Omniasig. Am facut constatare, ne-au spus sa bagam masina intr-un service agreat, ca e ok. Zis si facut. Doar ca nu am mai putut sa o scoatem de acolo decat pe banii nostri. Justificarea a fost urmatoarea: domnul care a facut dosarul (angajat Omniasig!!!) nu a facut suficiente poze.

Deci la dosar nu exista poze, si nu au de unde sa stie ca masina nu a fost lovita inainte. De aici adio despagubire. Am vorbit cu nenumarate persoane la Omniasig. Toti foarte obraznici, toti ne-au spus ca nu cu ei am semnat, ca e vorba de alta divizie decat cei de la daune, ca nu e vina lor ca nu s-au facut poze suficiente. Ca si cum noi am platit unei persoane fizice, si trebuie sa o identificam...De cateva ori ni s-a inchis telefonul. Pur si simplu. Romaneste.

Multumim mult domnului Mihai Ana, angajat Omniasig, care ne-a ajutat sa pierdem 35 milioane.

Sper sa reusim sa-i raspundem cu aceeasi moneda, si sa-l ajutam la randul nostru sa piarda macar ceva clienti.

PS: am uitat sa mentionez ca am trimis si mail-uri la ei...nu a raspuns nimeni.

Va multumim!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am pus si eu mailul lui Iorgu mai acu ceva vreme. S-o fi rezolvat ceva?...

Turambar spunea...

Nu stiu, n-am vorbit cu el, dar macar incercam.

Mama lor de corporatzii care nu-si respecta partea contractuala :(

Bogdan spunea...

Cică ar fi vorba de o poveste mai veche, deja rezolvată de ceva vreme ...

fake spunea...

Eu as da omniasig in judecata. In general cam incearca sa ti-o traga, poate-poate renunti si repari pe banii tai, dar cand se ajunge la proces de obicei o dau cotita si incearca sa rezolve "amiabil".