vineri, 25 aprilie 2008

Prime de prime

He. He he. In contecstu in care Cotidianu, in spirit creshtinesc shi deontologic, da din casa de la concurentza de la Oancea despre procedurile organizatzionale de motivare a angajatzilor cu ocazia sfintelor sarbatori de Pashti, sa va spui shi eu una.

Zice ca...

Zice ca.. O naiba de balauuurrr....

Nu. Asta este din alt film.

Ziceeee caaa. Zice ca un director de Sasu, dat fiind ca este la o oareshce stramtoriciune bugetar-financiara, nu prea are de unde sa dea prime angajatzilor TVR. Si atunci, intr-o genialitate organizational-motivatzionala, Sasu le'a grait asa: Bani de prime nu am sa va dau, dar va dau o zi libera in plus.

Doo kile de zi libera. Ramane asa sau mai punem?

rofl. E pe bune. Nu e cioaca. Nu e barfa. E crudul, purul shi tristul adevar. Nasol, nu?

Hai, Paste fericit, nemuncit si dedulcit! :)

4 comentarii:

oceania spunea...

domnul meu, mai usor cu munca de sarbatori! sper ca macar acum ai uitat de termenul limita:). Paste fericit si tie!

Turambar spunea...

Mersi mult, doamna, de urari si incurajari. Insa, din pacate, frectie Galenica, doamna draga. Chiar acum sunt cu un deadline adanc infipt pe post de morcov. Nu am terminat raportu. Trebuie sa il predau azi. Muncesc din greu. Afara e soare. Nevasta si copilele sunt deja la Telega, la iarba verde, pasarele si floricele. Eu stau, muncesc, ascult violoncelu lu Beethoven si ma urc pe peretzi. I wanna get out.

FreeeeDOOOOOOOM!

Intzelegi dumneata. Astenie de primavara. Cu grafice in coada.

:) :*

Andrei spunea...

Toti vor prime.. sa li se dea. Orice, doar sa li se dea, oo, zile, bani...
La munca, nu la intins manaa!!
Nici noi n-am luat prime anul asta.. asta e, oricum nu figureaza in contractul colectiv :(
Enjoy Telega, sper sa fie frumos de 1 mai.

Turambar spunea...

Enjoy pe naiba. Tocmai m-am intors in Bucuresti, la treaba si intalniri. Acum imi admir mainile pline de bube de la urzici si cu pamant supt unghii, plomba cazuta de la incisivul din fatza, tunsura rasa in cap si mustata pe oala si ma intreb ce o fi zis saracu client care tocmai a fost aici. pushcarie te halesc, caci ca tine nu gasesc.

:) :rofl:

Insa ai dreptate: a fost placut la Telega. Cam frig si cam innorat, insa placut. Am curatat zmeura, therefore mainile pline de urzicaturi. Munca, nu telectualitate, frate.