luni, 31 martie 2008

Terente se dezmembreaza

LOL. De mascima ecsceptzie. Ce summit? Ce alegeri? Ce primavara?

Babardelul lui Terente se duce incetu cu incetu pe apa plangerii, pe valea lacrimilor. I se suptziaza tegumentu shi se erodeaza postamentu. Se duce pula lu Terente, neamule! Dispare unul din simbolurile nemuritoare ale Romaniei. Aoleoooo!

Cititi shi radetzi. Sau plangetzi. Sau betzi o cafea.

Alo! Alo! Domnishoara de'acolo, din fund de la Confectzii! Privitul la poza mai mult de 30 de secunde se considera act erotic shi se taxeaza...


:rofl:

Courtesy of Cotidianul.ca ei au scris articolul asta de mare angajament civic, si lu Groparu, ca numai lui ii poate trece prin cap sa dea sursa de referintza la asha ceva.

Hint: Daca datzi click la Cotidianul, o sa o shi vedetzi :wink: Si o sa plangetzi.

================

Sexul lui Terente a intrat in reparatie capitala
23 Mar 2007 - 20:16
Razvan Mihai Vintilescu, George Lacatus

O legenda a Institutului de Medicina Legala, organul sexual al haiducului Terente, s-a degradat dupa cei 80 de ani petrecuti in formol. Specialistii institutului l-au reconditionat si l-au pus iar la conservat intr-o solutie pe baza de glicerina. Dar pentru a i se asigura nemurirea, e nevoie de tehnologie moderna: implantul cu silicon.

Dupa exact 80 de ani de cind a fost despartit de corp, organul sexual al faimosului haiduc Terente s-a degradat sever din cauza formolului in care a fost conservat, iar pielea ramasa a ajuns atit de subtire, incit este aproape transparenta.

Specialistii de la IML au realizat o solutie noua in care sa conserve penisul, bazata pe glicerina, si au cusut tegumentul cu un fir lat, de rafie, ca sa nu se sfisie.