vineri, 8 februarie 2008

Zizek in Bucuresti

Vine Zizek in Bucuresti. Sociologu psihanalist, kinda cool shi kinda hype, care se uita cu lupa fenomenologica la secsu filosofiei shi deconstruieshte ideologiile, ca sa traim mai bine, mai mult shi sa avem mai mult timp sa ne uitam la televizor la Andreea Esca si Mihaela Radulescu si sa mancam floricele iesite din termenul de garantzie, sa nu ne gandim la sensu shi la secsu vietzii shi sa ne nevrozam, inutilizam shi turbulizam.

Ceea ce va doresc si Dvs.

Aici, in Cotidianul, despre cum va veni Zizek sa zvarle mielu pana la cer sa sboare, filmul sau The Pervert Guide To Cinema, ala pe care noi etilishtii shi elitishtii de la KG il shtim deja. Am fumat am mancat am impreunat. Partea I, cel putzin.

Ceea ce, dupa cum spuneam, va dorim shi Dvs. In mai, Pe-un picior de plai, Lang-un samurai Care sa-l omoare Cu ochii in soare Colo'ntre mioare Si intre picioare.

5 comentarii:

Anonim spunea...

1. Ar trebui ca lumea sa „aprecieze” si sa scrie un post convoluted and futile.
Numai ca lumea stie ca ai sa treci cu vederea postul asta. Da da.

Turambar spunea...

Nu nu. Nu o sa-l trec cu vederea. O sa ma gandesc la tine si o sa mananc bagels. Home made.

:P

oceania spunea...

interesanta stirea asta cu Zizek. in sfarsit aud si eu de Zizek la noi in tara ca pana acum ori eu n-am auzit ori chiar nu s-a vorbit despre el pe meleagurile astea. vad ca exista chiar si doua carti traduse.

___ spunea...

Sper sa-mi amintesc(aminteasca cineva) la vara si sa pot merge sa-l vad desi probabil ca o sa se inchesuie o gramada de snobi pe-acolo ca sa se bage in seama.

Turambar spunea...

Chiar la asta ma gandeam shi eu cand citeam articolu: sa vezi navala de snobeala la eveniment. Cum e acum la Sala Palatului la concertele astea kinda telectuale, kinda populiste, unde se rupe lumea. Sau cum era inghesuiala la Cinemateca pe vremuri la Greenaway sau la Tarkovsky. Statea lumea inghesuita pe scari, unii in altzii, shi nu intzelegea nimic.

Those were the days. Mai bine mergem la piscina, sau pe munte, sau ne uitam la Zizek pe Internet shi-i futem de-o fronda intelectuala cu rom. Bacardy. Ca whiskey-ul nu merge la asha ceva. Whiskey-ul e relegat pentru chestii serioase: rugby, betzie cu metoda shi finalitate podea, tristetze, gust.

Go Ireland!