miercuri, 20 februarie 2008

Sexus Plexus Nexus Lexus

Primele trei au fost scrise de Henry Miller, spre apoplexia indignatzilor victorieni. Al patrulea, negru inchis, l-am bushit eu ("acroshaj ushor"), de fapt harjait pe un petec lateral cat palma, dand cu spatele intru parcare laterala, la cinci metri de politzaiul din intersectzie.

Ma rog, asta nu ar fi mare lucru. Un Lexus caruia i-am sgariat vopseaua de pe bara din fatza dreapta cu bara mea din spate. Shit happens. Every day. The rest is RCA si mult, mult timp pierdut. Nu ar fi nici prima, cu sigurantza nu e nici ultima oara cand mi se intampla asta. Vorba unuia care trecea pe-acolo "cu un pic de polish...".

He. He he. Statzi asa, ca de'abia de'aici incepe tarashenia. Pentru ca soferul este, pe rand: conducator de Lexus. In consiliul de administratie Oil Terminal. In consiliul de administratie Tarom. Si, colac peste pupaza, unul din primii trei-patru-cinci oameni din MIRA.

Concluzia? A sunat, a venit un echipaj de politzie care s-a purtat hiper-respectuos, amabil si eficient. Am facut constatarea barzo-barzo, mi-au dat amenda bine-meritata, ne-am strans mainile si am plecat.

Lumea e mirobolanta, iar eu pocnesc Lexusuri de big money big people big time :blink:

6 comentarii:

Anonim spunea...

hmmm... 'jde mii de logane in tzara shi tu iei de limuzine nipone :)

Anonim spunea...

trebuie sa pui P sa nu sara vreunul ca e post platit de Lexus ... sa le descrii consumatorii :))

Someone spunea...

Dacă te lovea el, mai bine te dădeai repede cu freza de volan, poate încasai o despăgubire :-))) Asta e, păguboşii de noi :-)

Turambar spunea...

He. He he. Ashtept oferta de reclama Lexus, Cristi. De'ala, cum ii zice, skyscraper pe dreapta: cumparatzi Lexus. Noi vi'l zgariem. Servicii garantate, sgarieturi de calitate, de profunzime si in zig zag.

Vad ca si tu, Vlade, ai patzit-o cu politzia. Doar ca la tine a fost alt tip de experientza: imbacsita, marlaneasca, rea.

Cum spuneam: shit happens :(

Anonim spunea...

nu merge cu skyscraper ca daca-l calculam la mia de afisari ... ne costa mai mult posta si factura :) (+ problemele cu tzatzele:)

Un post cu : Daca ai Lexus ... noi te apreciem :) e mult mai ok.

Turambar spunea...

Pui la indoiala credibilitatea, eficientza shi adecvarea stilistica a blogului meu in relatzie cu produsele hiper-premium?

Damn. You're right. I fail miserably in life. Where's the razor blade? Where's the cutter? I wanna spill blood on the hood of that biutiful Lexus.

He. He he.

N'ai venit in seara asta la CT. Te-am asteptat. Am discutat chest ES 2008. S-au produs maceluri de taiere. L-am scurtat semnificativ. O sa urle Nicu de bucurie ca i-am taiat most of caracteristici tehnice. Ne alearga si ne bate... :)