sâmbătă, 23 februarie 2008

Patria descurajarii

Anonimul de cu un post mai inainte, de la poza cu femeile pesediste naziste si castrator-amenintzatoare, are dreptate: e un articol puternic.

Drept pentru care va trimit si eu, bine sfatuit de anonimul necunoscut, spre articolul lui Exharhu din Ev Zilei de azi, sambata 23 feb 2008: Patria descurajarii.

Despre influentza lui nu asupra mintzilor noastre. Highly recommended. Si cred ca intzeleg asocierea subtila dintre recomdandarea de lectura facuta de catre anonimul necunoscut si subiectul postului. Asocierea dintre NU si PSD.

He. He he. Subtilitatzile astea, dom'le. :)

4 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca exagerezi cu sbtilitatile :)

e un articol bine scris ... pe care anonimul ... si acum tu si eu ... il promovam.

In mare's de acord cu teza asta a descurajarii omniprezente(http://www.parvan.ro/?p=215) este insa nevoie de nuante, ca daca ridicam descurajarea la rang de patrie si o gasim in toate, ajungem s-o interiorizam adanc ... si .... luni avem rapoarte de finalizat :)

Turambar spunea...

Neah. Pai tocmai asta cred ca propavaduie, implicit, si Exharhu, si noi deasemeni: sa nu mai fim atat de tributari lui NU. Sa il constientizam in fibra noastra intima de puiutzi comunishti si sa-l omoram prin moarte crunta.

De cate ori e posibil, of course :)

Bogdan spunea...

Well,

Eu nu sunt aşa de entuziasmat de articolul lui Esarcu. Aş fi preferat un pic de moderaţie: "e bine să mergi cât se poate de repede, dar ce te faci dacă maşina nu are frâne?".

În plus nu îmi place frustrarea evidentă a "generalistului" Esarcu în faţa "specialiştilor" ... :(

Anonim spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-2502303-dialog-spumos-parlament-alesii-trebuie-imbrace-costum-nu-pascut.htm
noualimba:D