vineri, 8 februarie 2008

Memento

Courtesy of Ioan T. Morar, care ne trimite la etajul trei al Teatrului National, unde pana pe data de 10 februarie (adica pana maine!) e deschisa expozitia de fotografie a lui Andrei Pandele, Fotografii interzise si imagini personale.

Sa nu uitzi, Darie, sa nu uitzi... :(

4 comentarii:

Anonim spunea...

3. Ar trebui ca lumea sa se „mire” si sa scrie un post convoluted and futile.
Numai ca lumea stie ca ai sa treci cu vederea postul asta. Da da.

Turambar spunea...

Nu nu. Nu o sa-l trec cu vederea. O sa ma gandesc la tine si o sa mananc bagels. Home made.

:P

Anonim spunea...

Mda, un subect ?!! Asta e subect?! Din pacate e un subiect. Oarecum se leaga de bagels, zic eu. De aia nu le mai gasim, am mai zis, le-am pierdut sau „corcit”. Si mai zic ca e mult de vorbit despre asa ceva dar ca totul e degeaba. De ce? Simplu, ia incepe tu o discutie pe tema asta si descoperi ca ii apuca pe toti nostalgia aia profunda si irevocabila ca vai si iar vai.....si vorbesc despre subiectul asta de ani de zile si nu fac nimic, dar nimic. Toaca toaca!!!!!! Ettee!! Nu toaca numai din gura mai toaca si bani, sa „constientizeze”, sa „activeze”, sa „delivereze”, sa „targheteze”, sa....etc etc. Limbaje de rumegus, cauciuc si alte materiale. Is utile la casa omului asa subecte. E bine sa le ai in viata!!! Le studiezi stiintific, le cauti acolo un brand, o definitie samd si uite asa mai are omu de o intretinere, de o vila, de o vacanta, de un shopping prin exterior etc etc. Hai zi....”Ma leshi!?!!!!”
PS: Io nu ma bag pe chestii de astea, is abisale si nu pot nici de loc si nici de fapt sa le abordez...Trafic...rating...trafic...spor

Turambar spunea...

Eu nu propavadui nostalgia aici. Am eu nostalgiile mele, de vremuri mult mai demult. Cu poza asta vreau sa starnesc amintirea furioasa, tare, nu nostalgia moale, blegita, leshinata.

Cum zicea ala, cand manca mere: Sa nu uitzi, Darie, sa nu uitzi. Adica, cum ar veni: "Sa nu iertzi, Darie, sa nu iertzi".

:(