sâmbătă, 16 februarie 2008

Mechanical rant

Bag pula'n ea de pricepere, da' sa moara ma'sa de viatza daca le am eu cu chestiile astea de fier shi sticla.

Mi s-a stricat stergatorul pe dreapta. Nu mai merge. Ala din stanga, slava Domnului inexistent, merge, ca altminteri m-as face pasager de taxi. L-am sunat pe mecanic, i'am povestit ce shi cum, crezand ca e motorashul ars si rugandu-l, de aceea, sa comande unul, sa scutim timp. Mi-a spus ca probabil e altceva, ca el shtie ca la masina mea e un singur motorash, si daca stergatorul din stanga mishca, inseamna ca motorul nu e de vina.

Buuun. Mergem la mecanic. Dar nu azi. Luni. Dar pentru ca tot m-am oprit sa pun motorina, am luat de la OMV si stergatoare noi, sa le schimb pe celelalte, care cam lasa dare.

Buuun. Trag pe dreapta, ca la benzinarie era aglomerat si nu aveam loc, si incep sa schimb shtergatoarele.

And bloody fucking havoc ensues.

M-am chinuit un sfert de ora, cu ochii pe ceas si cu pantofii in zloata inghetzata, sa le pun. Asha nu intra, asha nu mergea, asha erau puse pe dos. In plus, nishte elemente suplimentare care, chipurile, erau acolo ca sa faca montarea mai ushoara, Click Away, sa moara mama lu manivela daca le-am gasit eu locul. Nu se pupa pe nicaieri, cu toate shantzuletzele lor de plastic si formele elaborate, shi pace.

Cum spuneam: bag pula'n ea de pricepere mecanica. O declar nula. Nada. Zero. Niente. Nu ma pricep shi gata.

Excelu sa traiasca, ca altminteri ash muri de foame.

Futu'va muma'n cur de mecanici unsuroshi pe deshte, ca a voastra e imparatzia pamantului shi gloria lumii shi pacea eterna shi zambetu de succes.

:rant:

0 comentarii: