sâmbătă, 2 februarie 2008

Incepe!

Turneul celor 6 natiuni. Azi, sambata 2 februarie, la 18:30, pe TVR 2, Anglia cu Tara Galilor. Galezii nu au nici o shansa. Englezii au echipa bunicica. Nu atat de buna ca a francezilor, though. Go Ireland! Go Wales! Go Scotland (hmmm.... aici asa, mai mult din simpatie :) ). Go thy Celtic tigers!

Maine, tot pe TVR 2, la 17:00, Scotzia cu Frantza. Go Scotland! O sa-i calce francezii in picioare.

Damn. Nu am mai gasit bilete. Vorbisem cu Dragos sa-mi faca rost acum o luna, insa se pare ca m-am trezit cam tarziu. Cand naiba trece vremea asta? Parca ieri era anul trecut, cand ne uitam la meciul Irlanda Franta. Mare meci. Epocal...

Be there or be square!

9 comentarii:

Turambar spunea...

Mda. Nici eu nu-i sufar pe frantzuji, shi am suferit la fel cand Irlanda a scapat locul I printre degete. Si probabil si anul asta o sa se intample la fel: Frantza are echipa, jucatorii Irlandei sunt din ce in ce mai batrani shi mai tavalitzi, mai ales dupa eshecul de la Campionatul Mondial, Anglia este shi ea acolo sus de tot (vicecampioana mondiala, orice-am zice noi).

O sa fie al dracului de strans, si Irlanda din pacate are sansa a treia. Chiar daca tzin cu ei. :) Tot intre Frantza si Anglia se joaca... :(

Turambar spunea...

A, era sa uit: aia cu lipsa momentana se rezolva ushor. Shi sa shtii ca nici nu doare, nici nu se usuca shi pica, shi nici nu orbeshti...

lol

Moxx spunea...

da...
se rezolva, da' vreau ceva serios:D
curve si proaste este pe toate drumurile ;;)

Turambar spunea...

Pai asta ziceam shi eu, ca se rezolva ushor, shi nu este nevoie de interventzia altuia / alteia. Intinzi mainile in fatza si ai de unde alege: Manuela (palma dreapta) sau Pufulete (palma stanga)

lol

Moxx spunea...

cacat
e 5:15 nu mai am rabdare
ma uitai la hitman de plictiseala

Turambar spunea...

eu am fost cu copilele in parc, ne-am dat in mashinutze shi alte comedii. shi pe urma am venit val-vartej acasa, ca retzinusem ca e la 18:00, nu la 18:30.

And now patiently waiting. Patiently...

Anonim spunea...

un sigur cuvant, memorabil... :d

Moxx spunea...

ce tare e sa fii tata
copiii mei ies la spalat de pe batiste

Turambar spunea...

Un singur cuvant, Elbu: history. Dupa cum l-ai auzit pe comentator, e prima data in douazeci de ani cand Tara Galilor invinge pe englezi acasa la ei. Si in ce stil au facut-o!

Au fost doua reprize ca doua meciuri total diferite. Prima, in care englezii au fost cu picioarele pe ei, metodic, rece, a la Wilkinson, si le-a iesit si pe inaintare, si pe flancuri, si pe rigoare (lovituri de pedeapsa). Scorul la pauza: 19-6 pentru englezi. Case closed. Hai sa mergem sa bem o bere, ii termina ashtia, o sa fie un macel. Damn... Me and my Celtic loosers.

Si a doua repriza. Si ultimele zece minute. Urlam prin casa ca apucatu, eu ala care la sport sunt totalmente flasc shi rece shi nemuritor. Am speriat fetele. Parca eram pe stadion. Ma uitam la mine cum imi bate inima, de parca jucau ai mei, pe bani, pe viatza shi pe moarte.

Nishte ultime douazeci de minute de vis. Si un final de infarct.

Damn it, I love rugby more and more. Asta a fost un meci chiar mai fain decat Wales vs Fiji de la RWC 2007. Mda. Tot Wales. Ashtia stiu doar doua stari: agonie, cand sunt facutzi zdrentze, si extaz, cand joaca niste meciuri memorabile, ca diavolii, ca generatzia lor de aur din anii '70.

Crouch Touch Pause Engage. It's a pity I can't start playing it. I'm too rusty for this sort of endeavour. :( Am ramas cu uitatu la meciuri.

Cum spuneam: Crouch Touch Pause Engage.