luni, 25 februarie 2008

Great quotes

Meekness: Uncommon patience in planning a revenge that is worthwhile.

Ambrose BIERCE

6 comentarii:

Anonim spunea...

Asta e un citat amenintator...mda...care reflecta o stare de spirit cam revengioasa. Si e cam frightening for some shy people. Delicati si pamponati.
Dar blogul are el o identitate anume, speciala si specioasa si la cate categorii trebuie sa dam votul noi ... Dar o facem...Hai...BAFTA!! Trafic, mult rating si multe voturi...tztztztz...

Turambar spunea...

Doamna, esti o fina cititoare a abisurilor emotionale ale fiintzei umane blogoreice.

Dau o bere pentru introspectzia Dvs surprinzator de adecvata realitatzii. O bere de 40 de grade, Laphroaig, single malt. Bere scotiana, de la mamica ei de celtzi violentzi si primitivi

:)

Turambar spunea...

LATER EDIT: Uitasem sa spun: mersi pentru vot.

Uitasem sa spun: lumea nu este doar floricele si hahaha. Mai este si anger si fight si lovele si manele si muci in cap si pumni in gura.

The world is a bitch and we love to hate it sometimes :)

Anonim spunea...

Daca Turambar raspunde de doua ori si pune la bataie tot PR-ul din el (ceea ce nu e putin lucru daca muschiul lui masculin o vrea, deh !) inseamna ca trebuie sa i se raspunda. Asa ca zic si yo :
1. Ma leshi !? Chestia asta cu vai ce fina introspectie, ce finete in abordare, ce subtilitate nu tine la moi-même. Etee asa…ca nu tine. Tztztztzz...rautate, mdeah, normal, stim.
2. Ma leshi !? Nu ne place multumirile, asta pur si simplu ie un fapt dincolo de blogosfera. Ca si si din motive ca iele nu ne place. Ia, astia ie o rautate.
3. Ma leshi !? La ultimul « uitasem sa spun » e clar ca Turambar e foarte aproape de faza aia in care se apuca si explica sau exemplifica cum e cu problemul asta de i se zice viata, vida, life, vie etc. Ntzzzzzzzzzzzzzzzz. Alta rautate…
Insipratione Turambar, inspiratione. Si...acu...Ma leshi !!

Turambar spunea...

He he. Cuconitza v02. Domnitza revisited. Harpia shi scorpia. Angstul de dincolo de fard. Penetrarea superficialitatii politicos-elaborate releveaza strafundurile primordial-agresive ale creerului reptilian feminin.

Femee, numele tau este belea :)

Waw. Sa vezi ce-o sa-mi patza pelea in postu urmator. Nevasta, unde e tabla aia de-o punem pe aragaz, sa facem vinete coapte? Am nevoie de un scut intergalactic la fund, ca prevad nishte bombeuri de la o alta femee non-nevestuita :)

Anonim spunea...

Turambar m-ai prins pe picior gresit. Mda, li se mai intampla si femeilor asa ceva...ce sa ii faci, off !!! Deci dat fiind ca inspiratia mea e egala cu zero barat la ora asta trebe sa ma gandesc cum ii raspund lui Turambar. Neputand alege, raspund in doua feluri si alege Turambar stilul:
Stilul A.
Si ce vrei sa comentez in postul asta, Turambar? Nu prea am idei si mai cred ca in viata unui om intervin momente tip abisal-dettached sometimes. Acesta este unul, stiu ca pare i-logic, dar uneori se mai intampla. Cateodata te mai gandesti la bagels sau alteori incerci sa abordezi analitic totul, poate chiar incerci o descompunere in sistemul Hilbert Ackermann (acela era cel invocat mai de mult intr-un post).
O unica precizare, legata de postul anterior: Eu m-am referit la viata care pentru mine nu este nici alba, nici neagra. Este medie mereu, dat fiind ca astfel este normal. Intrebarea este : Cum este la stapanul blogului ea, viata?
Belle de Jour
Stilul B
Ma rog, am sa incerc sa trec cu vederea unele lucruri, ca mereu am zis ca barbatii sunt predictibili in felul lor. Si raspund cu un post rapid :
1. Numai femeile au creier reptilian si un simulacru de politete elaborata?! Ha!? La altii cum este? Aud?? Eu cred ca ele mai au ceva in plus fata de altii dar aici o sa ma trezesc cu un potop de epitete bine temperate pe cap, ca asa e stilul...tztztztztz
2. Ideea de pregatire a posteriorului in vederea unor bombeuri constructive nu e rea avand in vedere capacitatea ta de reactie super- rapida!!
Beleaua Zilnica
Pe scurt Turambar cam intre astea doua extreme variaza mentalul masculin virtual in ceea ce priveste prezenta femininului in spatiul la fel de virtual. Mai rar catre mijloc si mai des catre extreme. Ca in viata aia obisnuita –unde totul este un « cache cache », o ..vanatoare, nu ???!!!
Trafic, rating…faima, voturi, voturi voturi...multe voturi.