joi, 14 februarie 2008

Great quotes

Asta sigur o s-o bucure pe Bellea de Zi. Na, feminista apriga, un adevar recomfortant... Pentru linishtea aprigelii Dvs.

Woman might be able to fake orgasms. But man can fake whole relationships.

Sharon Stone


===========

Bine, bine, hai si una de fun, sa nu fim trairishti serioshi, ca e noo seara shi nu se face. Na de-aici, bucurie de viatza.

Tragedy is when I cut my finger. Comedy is when you fall into an open sewer and die.

Mel Brooks

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nota introductiva: Pic de somn-efectiv mi-e S+O+M+N-nu stiu de ce dar mi-e cumplit de somn.
Asa ca nu garantez ca trec la TSL.
Lucram in LP1-(HA system)
Se ia enuntul initial:
“Woman might be able to fake orgasms, man can fake whole relationships.”
Este vorba de o expresie compusa din formulele atomare:
A= Woman might be able to fake orgasms
B= Man can fake whole relationships.”
Trecem acum la descompunerea fiecarei formule atomare in partile componente….Incercam, incercam... Dar nu putem pentru ca in primul caz avem de-a face cu un adevar calificat ca necesar, posibil, care iese de sub incidenta aplicabilitatii regulilor HA. De ce e asa? Pai il are pe “might” –adica in romana, pe “ar putea”. Deci, in A avem o relatie de posibilitate. Cu formula atomara B nu avem probleme, e o propozitie de existenta si poate fi formalizata clar-nu scriem acu pe net asta ca nu e cazul. Hait! Ce ne facem oamenilor?!
Bon, deci pentru omul Turambar, acu iata dilema mea-non-contrafactuala:
Pentru a putea combate ceva trebuie sa stabilim reguli de pornire, clare. Eu am luat ca dat faptul ca lucrez cu adevaruri de existenta (deci care pot fi formalizate in HA, ca aia e cea mai friendly). Si am plecat de la HA. Dar nu merge ca nu intra si sistemul lui Lewis pe acolo (BTW-Aia e o carte al naibii de interesanta-stiu ca o sa ai un comentriu constructiv care va cuprinde epitete la adresa mea...sic!). Asa ca ai matali a sau non-a ca tu decizi:
a. sau accepti ca aplici LP1 si atunci trebuie sa transformi cumva propozitia A astfel incat sa nu mai cuprinda o expresie de posibilitate-dar vezi sa cuprinda variabile la acelasi nivel cu B.
Non-a. sau accepti ca aplici L Mod si schimbi B astfel incat sa exprime ea, de data acesta, posiblitatea. Si, din nou, ea tebuie sa cuprinda variabile la acelasi nivel cu A.
Pe bune ca au sociologii astia ceva cu contra-factualul-cred ca de la adevarurile ale care le galoneaza existenta li se trage, alea care mereu sunt in miscare, asa..non-stabile...ttztztzztztztz. Mda, tema de gandit pentru mine. Iti repet, pic de somn...T+R+A+F+I+C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu SOMN.
Hmmm....trafic...pe bune, trafic...

Turambar spunea...

Soro, shi mie mi-e somn, dar dupe ce am citit ce-ai scribaluit conshtiincioasa matalutza acishilea, m-am trezit shi simt nevoia sa beau un pa'ar de vin. Roshu cristalin, Scurteaza din chin, Mai ales daca'i plin Shi cu gust de pelin.

Ce ai, soro? Ce vrei dumneata matale sa scrii acishilea? Tu intzelegi ce-ai scris? Chiar shi eu, maestrul combinatziilor complicate shi inutile, I feel flabbergasted si bewildered si habauc nauc din lemn de nuc.

Doamne, Doamne, ce tzi-e shi cu femeile astea. Daca zici de rau de ele, nu e bine. Daca zici de bine de ele, e rau. Curat cur sucit, mamzel. Avea dreptate Leoaica si Frunzoaica si toate bunicili mele care m-au crescut de maniera nevrotic-neadaptata sa-si urasca soarta si tagma cea muiereasca si sa incerce sa ma invetze shi pe mine ashijderea.

Da' nu le'a reushit. Tot fofoloanca'i mai dulce shi mai du...

Ooops. Nu trebuia sa scriu asta. Retractez. Nu recunosc nimic. A fost totul la un nivel de plauzibilitate ipotetica, de sistem HA introdus in LP1 prin extragerea de TSL. Nu cunosc gustul de fofoloanca. De fapt, nu cunosc nici notziunea de fofoloanca. Ce e aia? Eu sunt baiat cuminte, olimpic la matematica, si noaptea adorm repede.

Da' visez.