luni, 11 februarie 2008

Great quotes

Cu dedicatzie pentru Belle de Jour, ca stiu ca o sa se bucure mult :)


The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.

Friedrich Nietzsche


Last week I stated that this woman was the ugliest woman I had ever seen. I have since been visited by her sister and now wish to withdraw that statement.

Mark Twain

7 comentarii:

Anonim spunea...

Hmmm, Turambar are nevoie de posturi convoluted and futile. Adica lungi, complicate si cvasi-inutile, dar pe care el sa le poate “ataca” inteligent, probandu-si inca o data-daca mai era nevoie-superioritatea. Mmmmtttzzzzzz...prin urmare pune doua citate care demonstreaza, (din nou, daca mai era nevoie) ca este paradoxal(incepem sa fim convoluted). In primul spune ca femeile sunt valoroase pentru ca sunt periculoase si pentru ca poti sa te joci cu ele (desi, ca de obicei, nimeni nu le-a intrebat pe femei daca ele vor sa se joace). In sine este un citat pozitiv, adica “o lauda” – femeile ar trebui sa se simta onorate. In cel de-al doilea spune ca exista femei urate, una mai urata decat aialalta. Speranta lui este ca asta sa fie interpretat ca un citat negativ, adica o “ofensa” – femeile ar trebui sa se simta ultragiate si sa reactioneze. Numai ca nu e cazul, pentru ca luate impreuna cele doua citate pot fi interpretate ne-Stagiritic astfel:
1. Barbatului adevarat ii plac femeile.
2. Unele femei sunt urate.
Concluzia:
Barbatului adevarat ii plac femeile urate.
Minicinos, mincinos, mincinos.....cine minte??????Unde e greseala????
Hi hi hi...tztztztz...Ia zi! Ma leshi!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

mai lipsea Twain sa le viziteze shi mama, atunci sa fi vazut revelatzie :)

Turambar spunea...

Doamna! Ma revolt! Imi punetzi cuvinte in gura care nu se exista pentru ca nu se poate pentru ca nu e ale mele. Marii cantaretzi de opera Nietzsche si Twain ai shi ei dreptu, ca fiecare om de pe lumea asta (atentie! am zis om, nu femeie; ca sa nu creem confuzii) la opinia lor. Pe urma, cum spunea raposatu Moisil, mai bem un paharel de vin si devenim altzi oameni (atentzie! oameni, nu femei). Shi atunci mai avem voie la o ... hic! ... opinie. Pe urma mai bem un pa'arel shi iar ne facem oameni mari si iubim femeile. Shi iar hic.

Stai ca m-am imbatat. Ca un om mare... Atentzie! Am zis om, nu femeie.

Hic!

lol

Anonim spunea...

Hmmm! Elevul Turambar, nota 2 - se pune nota in catalog cu data de azi. Treci in banca si pana data viitoare sa sti atat lectia de zi cat si recapitularile anterioare. Daca nu, va tebui sa vorbim cu mama sau cu tata sa vedem ce e de facut cu tine...hi hi hi.
Hmmm! Omul Turambar, la chestia asta cu "Femeia nu e om" trebuie sa ma gandesc sa nu pic in pastisa, sa nu copiez, sa dau argumente sustinute. Asa ca revin cat de curand - la ora asta nu le prea gasesc, scuze.
Hmmmm! Ai grija cu somnul-asta dincolo de posturi.
Spor,rating, trafic....faima, glorie...trafic...rating....normal.

Turambar spunea...

Doamna, protestez! Iar ma citatzi greshit, iar imi atribuitzi rautacisme care nu-mi apartzin. Eu nu am afirmat niciodata ca femeia nu e om. Din contra, tot ce am spus, fara putintza de tagada sau de interpretare secundara, este ca omul nu e femeie.

Slava Domnului...

:) lol :tomato:

// me waiting for that golden shower of feminine imprecations //

Anonim spunea...

1-0 Turambar. Asta e hic et nunc. Nu gasesc contra-argumente, ci contre, numai similitudini intre non-umani:
“Cainele este non-uman, diferit, pe un alt palier ontologic”
Just, schimbam numai substantivul “caine” cu cel de “femeie” si avem fraza ta cheie. Sa reluam ideile tale, si spunem ca in spatiul eterat, urban, modern, justificam asocierea cu non-umanul la nivel estetic, afectiv, psihologic, ludic: femeia ca si companion, ca si indicator al statusului social, ca si pretext de joaca, ca si motiv de apreciere a frumusetii fizice si comportamentale.
Si adaugam controlul, lesa, pedeapsa-de fapt “frica” si obtinem binomul fundamental al vietii de zi cu zi. Nu am cum sa te combat. Mai mult, desi poate parea paradoxal, nu cred ca e cazul sa o fac in ceea ce priveste ecuatia sau/si diferentierea anterioara. Pentru ca it bloody works, trust me.
Oki, esential este altceva. Maine e ziua aia consumerista-bucata de zahar care ii este data de cateva ori pe an non-umanului (asta ca sa tina bine minte cine decide, cine poate sa pedepseasca si cat de mare trebuie sa ii fie frica). Titilofilic, mamalifer, pamponat, metalizat, bachizat, moviezat, literat, artisticat etc etc...asteptam si noi non-umanii un “poutpouri” de:
1. Inimioare
2. Floricele
3. Ingerasi
4. Declaratii lesinoase si cleioase
5. Sclipici, lipici
etc etc.
Hai, trafic, rating...si sa nu ne inseli asteptarile non-umane. Spor!

Turambar spunea...

Obosit si sictirit pe viatza. Insa nu ma pot abtine sa nu comentez la adresa zilei lui Valica.

Nu, nu voi posta nimic. Nici roz, nici pink, nici cute, nici romantic. Am casa plina de roz si de romantic, sunt asediat de chestii discrete, gingashe, dragutze si pastelate. Am trei femei in casa care-mi construiesc agenda identitara, stilistica si strategic-existentziala de multe ori in contrast cu ce-ar vrea muschiu animalic al animalului din mine. Therefore a se scuti Mitica. Maine este zi de munca, de rugby si de tras ca un caine in ham sa fac bani. Bani. Si atat. Don't expect any piece of pink from me.

Ca nici mie nu-mi face nimeni cadou de Ziua Barbatului sau de Ziua Animalului Paros un rucsac sau o pereche de coltzari. Ca nu rezoneaza cu sufletu meu marlanesc.

Crouch Touch Pause Engage.