sâmbătă, 16 februarie 2008

Corporatistele Pitzi

Nu'l postez, ca nu se face. Mai bine va ducetzi la cel care l-a lansat.

Este vorba despre o noua specie de feline scavengeroase, sexoase, mutroase, sangeroase, tzatzoase, scarboase, pizdoase shi scandaloase ce a aparut recent in Stepa Romana, la est de Baragan, unde creshte dropia'n poza.

E vorba despre specia Homo Cvasi-Sapiens, subspecia Pitziponcus, var. Oeconomicus, adica, pe limba noastra olteneasca laica, despre nishte fatuce care ar face orice sa...

Da' mai bine ducetzi-va shi cititzi'l aici, la Rezistentza Urbana. Pe bune. Se merita. O sa va scada colesterolu shi tensiunea arteriala, o sa va faca bine la concentratzia de serotonina din pancreas, o sa va involbureze traficu intestinal, o sa va faca sa expectoratzi mai ushor.

Pe bune. Cititzi'l. It's gorgeous fun.

Courtesy of Piticu, cel care l'a pus pe harta notorietatzii blogosferice.

:)

7 comentarii:

Anonim spunea...

1. Da, stim, cunoastem. In realitate e si mai si, din pacate. Dar credeam ca sunt pre corasonul stapanului de blog. Nu e asa?! Mea culpa.
2. Legat de mecanici: De, daca ti-a placut cartea! Voila!Dar o rezolvi daca ai rabdare.
3. Leapsa aia de azi dimineata e tipica - raspunsul (etrat si intelectual): True English meals - locatia: gomoasa (Cambridge)- gustul: daca pui ce vrei tu (carcalaci, cozi de soareci, cadavre alea alea) si le amesteci nu obti asa ceva. Adauga obligatia de a participa la ritual, de a fi "cum trebuie" si oroarea personala si personalizata. Descantece - nu folosesc la nimic.
Week-end insiprat si SOMN.

Turambar spunea...

Today is one of those few blessed days when I'm not sleep deprived. I've fallen asleep yesterday evening at an unexpectedly early hour and now I'm safe and sound. With all my brains home, drinking milk and surfing the bloody Internet.

In privintza shtergatoarelor, itzi dai seama ca le-am montat pana la urma, mama lor de stergatoare, ca doar nu era sa stau cu ele nepuse. Insa m-am enervat rau ca mi-au inghetzat picioarele shi deshtele de la maini pentru o budiganeala stupida. M-am enervat pe nepriceperea mea. :(

Comme on: English food can't be so bad. What could it be? Cold veal, dry cheese, milk in tea.

Yuk. Milk in tea. This is clearly a barbaric obnoxious habit.

:)

oceania spunea...

nu inteleg ce inseamna Pitzi? cum adica corporatistele Pitzi? e un nume sau ce?

Turambar spunea...

Most probably Pitzi de la pitzipoanca. Pocnitoare. Nashparliciune.

Nu le ai cu argoul, cuconitza telectuala. Care este.

lol

Piticu spunea...

:D)

Anonim spunea...

English food is horrible! Asta e concluzia mea - desi recunosc ca sunt addicted de tara aia, la capitolul asta e super rau. Intreaba pe cine vrei tu.
Dar din nou (indirect) 1 la 0 pe chestia asta cu "pocnitorile" (ma rog, li se poate zice si altfel... sti tu cum). Draga, si cand te gandesti ca pe vremuri asta era o meserie. Ce ti-e si cu vremurile astea...
Hai, trafic, rating...spor saptamana viitoare...bafta...in general.

Turambar spunea...

Stimata doamna,

Si astazi "aia" este o meserie. Cat se poate de actuala si de infloritoare. Si la Londra, si la Bucuresti, si la Katmandu.

Cat timp nevoia dintre picioare va exista, va fiintza si profesia. Si voi avea shi eu trafic facut cu poze cu tzatze goale.

Hai, la Londra cu tine! :)