sâmbătă, 19 ianuarie 2008

Tom Cruise on Scientology

O tema de tip controversa intr-un pahar cu apa: Tom Cruise despre Scientologie, una din recentele escrocherii spirituale. Biserica Scientologica face pe dracu in patru sa nu se raspandeasca video-ul.

Drept pentru care va invit sa-l vizionatzi. Just for the sheer fun of it. Tom Cruise in rol de pacalici plin de importantza. Doamne, e plina lumea de...

Tom Cruise on gawker.com

4 comentarii:

oceania spunea...

si cand te gandesti ca e un actor inteligent...paranoia asta cu scientologia il face pe Tom Cruise de-a dreptul penibil. tipu' e atat de patruns incat nu-si mai da seama ca spune prostii. si apoi, cu cat ii ataca mai mult pe psihiatri, cu atat mai mult lumea crede ca el are nevoie de ajutorul lor.

Turambar spunea...

yup. you're definitely right, my dear. cum spunea strabunica-mea, Dumnezeu s-o odihneasca acolo in pamantu rece: Multa minte tampeshte. Ceea este foarte adevarat, lucru pe care il constat in fiecare zi in care ma uit in oglinda.

Speaking of Cruise: vezi, de-aia e greu sa fii ateu. Lumea are nevoie de carje.

:) :P :smartass:

INconstantIN spunea...

:)) OnTopic: Intr-adevar, penibilitatea lui Cruise e indubitabila. Partea proasta e ca nimeni nu stie cu adevarat daca el joaca un rol, sau chiar crede in ceea ce spune. Wait, asta e partea frumoasa, de fapt. LOL!

Turambar spunea...

Privindu-l, si eu exact tot la asta ma gandeam: cat din ce face si spune e actorie, si cat e sheer stiupidity?

LOL 2