duminică, 20 ianuarie 2008

Songs From The Wood

Unul din cantecele de suflet, de la una din trupele de suflet. They don't sing like that anymore. :( Mi s-a facut dor dintr-o data de ei. Unul din albumele pe care le-am tocit in camin. Puneam discu (ehe: pe vremea aia viniluri, cumparate cu sudoarea banului de la Edy, mama lui de escroc de discuri. Venea pe la noi prin camere si ne dadea pe la nas cate un Van der Graaf la un pretz preposterouz, si pe urma incepea sa ne jecmaneasca). Deci, puneam discu si ascultam impreuna, in patul ala mic si ingust si cu salteaua afundata la mijloc. Era cald si zapusheala in Tranzit, si sunetele de pe curtea interioara erau vii si studentzeshti.

Deh. Those were the days When we were young, beautiful and angry. Or, at least, angry :)

Va las. Aproape ca s-a descarcat Munster vs Wasps. Mare meci, de mare angajament. Ultima runda a grupelor Heineken Cup. Pe viata si pe moarte, intre englezi si irlandezi. O finala in sine, mates :) Pana atunci, tanti Lili pregateste de facut friptura (miroase dumnezeieshte in casa), Marta ishi face lectziile, Andra sta cu nasul in caietul ei, iar Flo e plecata sa-i treinuiasca pe trenuitzi.

Duminica de ianuarie. Am un chestionar de terminat. Shi o friptura de mancat. Si un meci de rugby de privit. Go Wasps!

2 comentarii:

INconstantIN spunea...

This is what I call a show:D. Super tare si uvertura piesei:))!!! Tipul pare a fi una bucata one man show. Great video, ce sa mai...

Turambar spunea...

yeah. he's one hell of a mate. ian anderson, sufletu lu jethro tull.

daca nu ii stii, cauta pe net si asculta albumele pana la Heavy Horses (19777, daca nu ma insel). Itzi foarte recomand sa incepi cu Aqualung si cu Thick As A Brick. Unele dintre cele mai bune albume produse in genialii ani '70.