joi, 17 ianuarie 2008

Scutur-o! Scutur-o!

Iar scutura ashtia listele, doar doar s-o schimba caleidoscopu shi o aparea in zare Fat Frumos, si calare shi pe jos, primarul cel mai frumos.
Acuma zice ca tot Videanu o sa candideze, courtesy of "o sa-i fac o propunere pe care sa n-o poata refuza", made in Baselu.
Dincolo, PSD-ul evita glontzu cu nishte mishcari mai ceva ca-n Matrix. Pe burta, pe coate, prin transhee, doar doar sa nu fie desemnat candidat la pierdere shi la sacrificiu. In momentul de fatza, pe cartea de bucate canibala e pus din nou Diaconescu, saracu dom procuror cu fatza de piatra care e trimis sa se bata cu Semaca. Sorry coane, o sa fie doar un fleac. Or sa te ciuruie. Fereshte dracu capatzana, ca or sa te puna ashtia candidat :)
Dincolosha, tot accidentofilul ramane. Orban, eterna candidatura. Mura-n mura.
Incepe. Incepe... Statzi sa vedetzi ce-o sa le mai schimbe shi cate perdele de fum o sa tot citit in saptamanile shi lunile care vin.

Courtesy of Hotnews. Care este. I mean care este a lu Baselu, cu mana la chipiu, soldatzi ordonatzi, disciplinatzi si degraba citatzi.

:)

2 comentarii:

Bogdan spunea...

Mă îndoiesc că PNL va veni cu Orban, PSD cu Diaconescu, cât despre PD-L cred că va propune alt nume, doar ca să arate că e independent de sugestiile venite de la Cotroceni (scenarită: jocul "de-a Videanu" nu e altceva decât un mod de a atrage atenţia şi, ca să împuşte doi iepuri dintr-o lovitură, să contrazică dependenţa de Zeus. Evident, păpuşarul este tot locatarul şef de pe Olimp).

Dacă însă cei trei crai (Videanu, Diaconescu, Orban) vor fi adevăraţii candidaţi, ar putea fi o unică şansă, de-a dreptul istorică pentru partidele mărunte (PC, PNŢ-CD) să câştige primăria Bucureşti-ului.

Ce zice maică sondajele la capitolul popularitate pentru cei 3?

Turambar spunea...

E posibil. Nici eu nu cred in varianta Videanu si cred de asemenea ca e o perdea de fum. Interesanta interpretarea la "jocul de-a Videanu" , cu incercarea de demonstrare a independentei :)

La Orban cred ca pur si simplu nu au pe altul si ca accidentul le-a dat tare la buba atunci, in decembrie. Din octombrie cel putin umbla vorba in targ ca Orban va fi candidatul PNL la Primaria Generala.

Tot de pe atunci era zvonul cu Diaconescu. Pe urma a aparut cel cu Vanghelie. Nici unul, nici celalalt nu prea au sanse, din motive diferite. PSD, ca de obicei, sta prost la capitolul candidati pe Bucuresti.

Nici in aia cu partidele mici nu cred. Si uite asa, prin eliminare, ajungem la Pliciman, la Prigoana. Dar eu totusi cred ca in cele din urma va candida Blaga de la PD si atunci les jeux sont faits.

Sondaje doar pe Bucuresti nu am facut anul asta. Urmeaza sa intram cu unul in teren in curand, daca lucrurile merg cum trebuie. Atunci vedem.