vineri, 25 ianuarie 2008

Pumnii mei minte nu are

Pumnii mei minte nu are
Sparge tot ce-i sta in cale

...

Am si eu o pasiune
Sa bat cat mai multa lume

...

Ca salariul eu mi-l iau
Pentru pumnii care-i dau

...

Stau la usa ca burdufu
S-astept sa greseasca prostu

...

Fac doi pasi si-o saritura
Si i-am rupt dintzii din gura

...

Pe toti fraieri-i dau gata
C-am palma cat lopata
Cand da cu pumnu baiatu
Zici ca trece-acceleratu

....

Da da
Capete si macsilare
Da da
Ca sunt sefu martziale


Waw! De macsima ecsceptzie post-revolutzionara, post-consumerista si post-mentala. Este atat de mishto, incat simt suddenly the angry urge to get all them verses, line by line. De mana. Transcript

Antropologie urbana. Sociologia valorilor estetice. Categorii ocupatzionale de tranzitzie si reflectarea practicilor lor sociale in actul artistic muzical.

Daca nu va uitatzi la el, suntetzi cei mai mari fraieri. Si atunci intervine punctul b) din contract: Fac doi pasi si-o saritura // Si va rup dintzii din gura.

Doamnelor si domnilor, without much further ado: Floooooriiiinnnn Maaaimuuuuttzaaaa. Rimeaza cu putza shi doarme-n carutza.

3 comentarii:

oceania spunea...

bani, masini, femei, dusmani si impulsuri primare …e tare perverse manelele astea :)).

Turambar spunea...

Doamna, o sa razi, dar itzi dau din marile capodopere universale ale literaturii, Iliada si Mahabharatta, si vei descoperi o convergentza tematica demna de o cauza mai buna. Si acolo se preamaresc calitatile personale, se apreciaza aurul si bogatziile, cuceririle si femeile, agresivitatea ca si cale spre succes si se arunca in deriziune dujmanii cu toate mijloacele disponibile din dotare.

Singura chestie este ca Iliada si Mahabharatta vorbesc despre nishte trairishti care au comis-o acum trei mii de ani. Pe vremea cand feudalismul era Science Fiction, cuconitza.

Canta zeitza mania ce-aprinse pe Ahil Pelleianul

Si armele de-arama le scutura de zor

Graind vorbe meshteshugite, purtate de vant

Zornaiau pe ei armurile de-arama, si pieptarele sclipeau in soarele Egeii.

:)

Bogdan spunea...

ayayayayay!
Trebe să scrie eu neapărat post-ul ăla cu manele carili mă bântuie de mult da' nam avutără timp dă iel conaşule care poate îl scriu mâine dacă am când