luni, 14 ianuarie 2008

E lunga pamantu

E lunga pamantu, ba e lata, dar precum dansa de bogata, studiata shi masurata, mai rar sondaj vreodata.

Zice ca in sfarshit suntem shi noi fruncea la ceva. In afara de fruncea Banatului, mai suntem shi fruncea penisului. Ma rog, semi-fruncea, in urma cocoshilor galici.

Va datzi seama, presupun, ca e vorba mai degraba de o perceptzie decat de o realitate. Studiul facut de Durex e pe baza a ceea ce cumpara oamenii, nu pe baza riglei pusa la baza erectziei. Deci perceptzie shi opinie, nu realitate. Pentru ca lumea nu cumpara conform cu realitatea, ci conform cu fantasma.

Cititzi aici , pe Hotnews, sa vi se lungeasca de ras. Vorba ceea: ne mai lipsesc doar tecile penile specifice triburilor din Noua Guinee, ca in rest, din punct de vedere al dezvoltarii emotionale, al specificului fantasmatic si al priceperii la pat, tot cam pe acolo suntem. Ciobanu primitiv in lupta cu modernitatea. :)

LATER EDIT: Dupa ce am vazut cat poate sa starneasca interesul doamnelor acest subiect profund shtiintzific, m-am gandit sa-l exemplific mai pe indeletele vizual cu niste participantzi la sondaj.

Mitica Ionescu, Mizil.
Prefera Durex Professional, pozitia misionarului shi spaghetele cu urzici



Aurelian Foamete, Vanju de Jos.
Posesor al unei andropauze de invidiat. Impreuna cu operatorii de teren




Costica Stoica, Dragasani.
Ii plac vinul, femeile shi Jamiroquai

3 comentarii:

oceania spunea...

:))in fruntea clasamentului...desi se spune ca marimea nu conteaza. cel putin asa sustin femeile

Diana Adela Martin spunea...

acum ca lucrurile sunt clare am urmatoarea intrebare: de ce-ai alege un roman si nu un francez? :)

Turambar spunea...

Stimatzi internautzi,

O intrebare retorica: ce va spune Dvs faptul ca pe acest subiect fierbinte s-au grabit sa sara la postat doo doamne? Ai, aud? De ce, doamnele mele, de ce? Ce-i cu graba asta? Care sa fie explicatzia acestui iuresh comentatoriu?

Ai, aud? Shi sa mai zica cineva (inclusiv oceania) ca marimea nu conteaza. Asha e: nu conteaza, dar se ia in considerare.

LOL ROFL MUAHAHA