marți, 22 ianuarie 2008

Crouch Touch Hotz Engage

Important sunt mai ales ultimele doua: Hotz... Engage! Trei rugbisti romani care se antrenau la sala de forta a FRF de langa Arcul de Triumf au auzit strigatele de disperare ale unei femei care tocmai era talharita peste drum. Au luat o pauza, au pornit o minge de urmarire shi au prins hotzu o statie de tramvai mai incolo, la gardul Academiei de Stiinte Agronomice. Unde l-au imobilizat prin retzinere, sa-i ia masura la incheietura mainii si sa astepte cuminte sa vina Politzia sa-l trateze cu Militzia.

In articolul din Rugby.ro de unde preiau aceasta stire zice ceva si despre reluctanta hotzului de a ashtepta Politzia, cat shi despre felul convingator in care cei trei rugbishti l-au convins pe domnul hotz sa nu sara gardul shi sa astepte. Va datzi seama ce chirurgie plastica de coaste a fost, nu?

:)

Crouch... Touch... HOTZ! ENGAGE!

Cum va spuneam: courtesy of Rugby.ro. Cei trei rugbisti cu simt civic si cu plamani de prins hotzu sunt: Cristian Vacaru, mijlocas la deschidere, Florin Dara, fundas, si Daniel Dumitrascu, centru, toti jucatori la Olimpia Bucuresti, formatie din prima liga a rugbyului romanesc, Divizia Nationala. De observat ca totzi sunt din linia de trei sferturi, ceea ce le-a facilitat cu sigurantza alergatura dupe hotz.

Cinste lor! Cinste lor! Cinste rugbytzishtilor! :)

0 comentarii: