marți, 4 decembrie 2007

Hierarchy of intelligence-challenged countries

Nu stam prea bine la scorul asta. Nu stam bine deloc... :(

A chart showing public acceptance of evolution in 34 countries. Source: Science



LATER EDIT: Si Bogdan Voicu scrie despre asta. Ne da si un link spre National Geographics, de unde, courtesy of him, am facut rost de o imagine cu rezolutie mai buna. Mama lor de scandinavi, ca nu se satura sa tot fie deshteptzii pamantului...

3 comentarii:

Bogdan spunea...

De poziţia SUA nu zici nimic?

Turambar spunea...

Aia era de asteptat. The Bible-thumping red-necs are strongly entrenched in stiupidity and Godly ignorance. Da-i dracu, ca si asa castiga prea multe Nobeluri pentru biologie si medicina. Au cu ce balansa echilibrul punctuat... :)

Tristetea mea este ca Romanica noastra e spre coada. Se pare ca popii nu doarme, ci isi continua lucrarea de prosteala a sufletelor inocente si simple.

Eu ma asteptam ca de la Romania sufocata de 50 de ani de educatie ateisto-comunista, macar cu atata lucru bun sa ne fi ales, dincolo de gradul inalt de literacy: cu niste romani care sa nu mai creada in Mos Craciun si in creatia lumii acum 4123 de ani, cand a despartit Doamne Doamne lumina de intuneric si ziua de noapte.

Of, Doamne, ca mare e gradina ta de zarzavat mental... :(

Bogdan spunea...

He, he, New York Times de azi, intr-un editorial, vorbeste de chestii oarecum similare: http://www.nytimes.com/2007/12/04/opinion/04tue3.html?_r=1&oref=slogin (evident, se refera doar la americani :)