marți, 28 august 2007

Dinamo, te pup!

Dinamo a mâncat bǎtaie. Right now, under my starry eyes. În prima reprizǎ conducea cu 1-0, împotriva lui Lazio. În a doua reprizǎ, în 10-15 minute le-a dat Lazio sǎ le ajungǎ: trei unu dupǎ altu.

Ştiţi voi ce înseamnǎ asta? Înseamnǎ cǎ moi, subsemnatu undersigned, moi l’impardonable tocmai am scutit o cheltuialǎ considerabilǎ. De ce? Pen’ cǎ. Pen cǎ Mihai a pus pariu cu mine cǎ Dinamo se calificǎ. Dacǎ pierdeam eu, îi plǎteam o cǎlǎtorie (belet, coteţ, hârleţ) la unde ar fi vrut muşchiul domniei sale sǎ îi vadǎ pe câini în deplasare, în Liga Campionilor. Dacǎ pierdea el (şi ohoho, a pierdut. Tocmai a pierdut), plǎteşte el cǎlǎtoria lu mine (belet, coteţ, hârleţ) la meciul New Zealand vs Scotland. Unde oricum mǎ duc.

Bǎǎǎǎǎǎǎ cititorule, auzi dumneata? Mǎ duc sǎ vǎd the mighty All Blacks la Edinburgh. Mǎ duc sǎ-l vǎd pe Carter şi pe Collins cum o sǎ le-o tragǎ celţilor sǎ le meargǎ The Famous Grouse pe fulgi. Şi nu pe banii mei.

Tu du du dum. Life is a bitch and then you die. Life is a beach and then I dye. Scubidubiduuuu… :D

4 comentarii:

Anonim spunea...

Te invidiez. Mai rar sa dea cineva fotbalul pe rugby.
Eu as merge totusi pe mana europenilor, Franta sau Anglia.

Turambar spunea...

No friggin' way. All Blacks for ever... :)

Joke aside, englezii sunt vai de mama lor in momentul de fatza. Sa zica mersi daca trec de sferturi. Francezii? Hmmm... Zicea unul din antrenorii NZ ca asta e una din putzinele echipe care pot sa bata oricand, pe oricine, provided ca nimeresc intr-o zi buna. Insa a micutz: nu mi-ash dori (enervantzii dracului) si b micutz nu cred: au o Irlanda in grupa, si nu sunt la fel de consistentzi precum the All Blacks sau the Springbocks.

Hai ai noshtri! :)

Anonim spunea...

Or fi englezii varza mai, da vorba aia: Balonul e rotund :P :P
Pe mine m-a dezamegit NZ de cateva ori cand se parea ca ii fac praf pe toti, de-aia sunt circumspect.

Turambar spunea...

Shtii cum ii intarata australienii, nu? Four more years. Asta le-a zis-o Greagan acum 4 ani, in semifinale, cand i-a batut.

Dar cred ca anul asta e cu totul altceva. Sau sper. Totusi, englezii nu prezinta probleme. Au ajuns si argentinienii sa-i bata. Si nu asha, oricum, ci la ei acasa, pe Twickenham. :blink: