miercuri, 19 noiembrie 2014

Hotnews, bucură-te! Mîndruță, fii mîndru!

Dintre sutele de mesaje de ura pe care le-am primit in ultimul timp, asta mi se pare definitioriu, paradigmatic, chintesentza urii pe care Basescu si acolitii lor au reusit s-o semene in rindul poporului roman.

Cititi mai jos, avertizindu-va ca e un limbaj extrem de virulent, cum nici in crisme, bodegi, bordeluri, nici in cele mai joase straturi ale societatii nu intilnesti asa usor. Stiti voi, avertizarile alea: NSFW. Sa nu dati la copii sa citeasca asa ceva.

Deci...

"Ia cu verde de Paris, pufosu pulii. Futu-ti mortii si dumnezeii ma-tii de pesedist jegos imputit, baga-mi-as cacatu in gura ma-tii, caca-m-as pe neamu' tau de trogloditi si pe hotul de sef al tau."

Evident ca o semneaza anonim. Are curaj, evident. Am primit - si primesc inca - de-astea cu sutele. Fac parte din cafeaua mea de dimineata. Unii ma ameninta ca stiu unde stau. Altii ma indeamna la lichide. Altii imi doresc, onest si cinstit, numa moartea. Altii imi vor si suferinta.

Priceperea retorica variaza. Mesajul e cam acelasi. La inceput ma deranjau. Acum le privesc cu un ochi clinic, cum se uita chirurgul la tumori.

Vreau sa intelegeti, dragi pufosi anti-guvernamentali si intensi de rit basescian, iohannesian, penelian si pedelian, ca astia sint oamenii de linga voi. Astia sint cei care v-au ajutat sa claditi speranta si sa va recapatati tara.

Ura, dezbinare, incrincenare, paroxism. Care, iata, nu se termina nici dupa alegeri.

Sper din tot sufletul sa invatati si voi, distinsi pufosi anti-guvernamentali, ceva din victoria asta, cum si noi invatam din aceasta infringere.

Sint curios Hotnews, Lucian Mandruta, Mediafax, Digi 24, B1 TV si celelalte publicatii obiective, deci independente, ce spin profesionist vor da si de data asta in asa fel incit sa ma scoata un nemernic si din aceasta postare.

Cu siguranta nu vor pastra si acest paragraf. Sint sigur ca au prin redactii oameni suficient de priceputi, cu periutza de dinti intr-o mina si cu punctajul in cealalta, care sa transforme acest mesaj al meu intr-o nemernicie guvernamentala. Uite ce oameni are Ponta! Uite ce limbaj grobian folosesc! Uite ce mirlan e Palada! Huooo! Puie Malada!

Asta sa fie problema.

Am pierdut o batalie. Una serioasa. Dar nu vom muri cind vreti voi, pufosilor. Sintem aici sa luptam pentru cei pe care ii reprezentam, pentru cei care cred in noi. Nu mor caii cind vor ciinii. Si mai ales nu murim atunci cind primim asemenea mesaje nemernice. Astfel de mesaje ne intaresc, pufosilor, nu ne inmoaie gleznele.

PS: Sint multi dintre voi probabil care veti considera deplasat acest post. Fie pentru ca expune un limbaj pe care unii nici nu stiati ca exista. Fie pentru ca ati considera ca astfel il incurajeaza. Nu sint de acord cu voi. Daca inchidem ochii la aceste nemernicii de fapt le incurajam. Ele trebuie expuse si arse cu fierul rosu in public. Oameni buni, chiar daca voi nu vorbiti astfel, sa stiti ca altii o fac.

PPS: si altele, poate nu v-a fost de ajuns ala

mireleeeeeeeee, sugi pula! iar. de data asta...solemn!
si cum era cu cacatul la cur....? jigodie!
game over! definitiv!

multa muie pufoasa. aratateo

Bai ordinarule ce esti !! JAVRE BOLSEVICE , CE SUNTETI !! SA-I SPUI LUI MATA " mars la vot ,,,!! "
IN PUSCARIE CU VOI TOTI JEFUITORII DE TARA SI TRADATORI DE NEAM !! ORDINARI CE SUNTETI !! VINO IN SPANIA SI SA NE VORBESTI ASA SI O SA VEZI CUM O SA TE RELAXEZI JAVRA ORDINARA !!

Pufosu dracului, vedeateas la racoare de mana cu ponta boule, daca ne intalnim vreodata iti jur ca iti fac ca in ucraina, ca atat meriti in tomberon sa ajungi, nu ai nici un drept sa-i insulti astfel la cat au stat la coada

iar ti-ai luat muie, cretinule

bai mirele ce ciuma sa abatut asupra voastra,,,vai cat de rau imi pare de voi,,,oricum ca sa sti ,mandria si aroganta sant cele mai mari pacate,,,,apropo inca ceva,,,,toate sondajele tale care le faci si manipulezi ar fi bine sa le faci sul si sa ti le bagi in cur,,,,sictir animal nenorocit

MUISTULE...

mai suge o data,fraiere care esti! esti perfect pt psd-PROST!

Ai cam luat o la Muie cu toate postarile tale, futu ti pe mata de cioban de la Telega

Retardatule, sa-ti bagi exit poll-ul in cur. Ati luat bataie ca magarul in panta. Hai sictir , tarane, dati-va demisia golanilor!

Bai Mirelus, te-a luat Dracu si pe tine! Electric! Jegule! Imputiciune!

Mirele, cârnatule, băga ne am mula n ma ta și n neamul tău. SUGI pula

Sa-ti fut io mortii de vierme guvernamental care, astazi, in mod public, ai luat in bascalie un popor intreg. Nu mai merge cu aroganta la romanii, ca se pisa pe tine cu jet de hidrofor. Ai simtit-o astaz, jeg mic si neinsemnat. Ati belit-o, pretenas!

Mamicuta ta stie cat retard esti ? Era sa uit...Pufosule!

Nu te caci in pantaloni pufosule? Scursura umana!

sociojegosolog e profesia ta. Sondajele mati de corupt coclit, plin de impresii si arogant ca cel caruia ii faci felatii verbale si manipulatoare. Dispari si inghiti-te-ar desertul (din poza)!

Fututi mortii matii de muist
Ia de aici de o ciucalata

MARS MA IN PULA MEA DE IMPUTIT ORDINAR SI INFECT ! HOMOSEXUAL RETARDAT SI LINGATOR DE CUR !

Băi jegosule, ați luat-o peste bot cum nici eu nu speram. Bășcălia găunoasă nu v-a ajutat. Să muriți în chinuri!

Ba comunistule imputit si ordinar , esti un maimutoi , un circ de om.

Cacatule....ai luat-o in dos ! Nu mai esti smecher ? Nu mai postezi gunoiule?

Ba jegosulei tie ta futut pana acum cineva morti in gura? dute-n morti lui ma-ta si lasa-ne zdreanta otropa marsi in morti tai de aurolac inputut mars in morti lui mata.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Asa e bai pufosule, e lumea rea.
Nu mai pune si tu la suflet acuma.

In rest, bine sanatos?

ADRIAN spunea...

Mesaje tineresti :) Si eu cand am terminat liceul si m-a luat in armata credeam ca lumea e normala, asa cum era in jurul meu pana atunci. In armata am vazut si recrutii din ianuarie si recrutii din mai si m-am lamurit ca lumea e formata din animale bipede multe printre care se mai strecoara cu greu si cativa oameni. Dar dintre toate mesajele astea o chestie se desprinde cu ceva samanta clara de adevar. Dac Ponta reusea sa se abtina si sa nu redevina Minusculul Titulescu (adica exact cum zic animalele bipede - arogant, autosuficient si zeflemitor cand nu pica bine) din vremea lui Nastase probabil ca nu ieseau astia multi si nervosi la vot si castiga. Zic si eu, ca nesogiolog ce ma aflu ...

Anonim spunea...

Numai Lorena Lupu va poate razbuna:)

Nimic nu justfica mizeriile pe care le-am citit dar o sa supravietuiti.

Pentru D-zeu ! Degeaba l-ati citit pe Machiaveli,Le Bon,Eco sau Chomski daca n-ati aflat ca un bun sociolog, ravagiile posibile facute de aroganta,infumurare si vanitate.Nu exista vanitati inteligente,spunea O. Paler.
Sa va amintesc si de fenomenul contagiunii???

Cine consiliaza un prim ministru ? Amatorii?



O sa supravietuiti si o sa uitati jegul .Inteligenta si cultura ne salveaza daca le manuim cum trebuie
Vae victis-adica noi poporenii !

Imi pare rau pentru tot.

Ella spunea...

Faceți o greșeală de logică, domnule sociolog. Mulțimea celor care nu sunt de acord cu Dvs. nu se reduce la mulțimea celor vă vorbesc urât. Sau, invers, dacă din mulțimea celor care nu sunt de acord cu Dvs. există unii care vă înjură, nu înseamnă că toți care vă sunt împotrivă vă înjură.

Xenia spunea...

Nu am fost niciodata adepta teoriei conspiratiei ci mai curand a americanismului cu rata (...and quacks like a duck, then it probably is a duck), DAR de ceva timp instinctul/cultura/bunul simt ma avertizeaza ca se intampla chestii peste capul meu si cineva incearca sa ma prosteasca. Nu am studii in sociologie sau psihologia multimilor desi imi recunosc o mica pasiune, fundamentata pe lecturi diverse si haotice in domeniu, de a intelege cu un pas inainte de ce se intampla ceea ce se intampla. Este de fapt un joc cu mine insami, probabil urmarea antenamentului pe cartile politiste din adolescenta cand incercam sa "prind" criminalul dar sfarseam prin a descifra mecanismul intern al fiecarui autor de a construi naratiunea. Cu alte cuvinte, "prinderea" criminalului era independenta de actiunea romanului in sine si depindea doar de stilul celui care l-a scris. Acest lucru, translatat in existenta mea ulterioara m-a facut sa vad miscarile papusarilor, nu zbaterile papusilor. Ca sa revin pe campiile noastre, imi repugna total indoctrinarea de orice tip, consider ca cel mai mare pacat pe care il poate face cineva este sa perverteasca (varianta: violeze) mintea altcuiva. Desi ma cutremura cat de multi au nevoie de altii pentru a afla ce sa gandeasca... Acum, ma uit imprejur si nu-mi vine sa cred: referendumul din 2012 a fost reeditat cu aproape aceiasi autori si cu acelasi rezultat, inclusiv greata aferenta. Trebuie sa ii felicit pe papusari. Am asistat la o manipulare in masa de manual, impecabil executata. N-a castigat Iohannis ci fenomenul "mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste de pomana". Povestea a fost fabuloasa, asa ca si pomana de ajutor a curs valuri, cat sa depaseasca faptul ca mana intinsa era cam nereprezentativa. Interesant este ca au fost atat de tari la isteria anticomunista incat nu a mai fost nevoie de adevaratul plan, cel in care "mase largi democratice" isi cereau dreptatea/tara furata (!) in strada. De fapt, cei care cauta sa omoare comunismul din Romania au cam aceleasi sanse de a-l gasi ca americanii armele chimice din Irak. (observatie: dar uite ce ISIS frumos a crescut acum acolo! Nu zic, da' spun). Nu conteaza ce-am fi votat. N-ar fi contat nici daca Ponta ar fi fost absolut perfect. De fapt, nici n-au fost alegeri ci doar un prilej de a se asigura cineva ca iese ce trebuie :-). Atat de simplu! Suplimenteaza sectiile din diaspora, anulam alegerile (huo! aparati democratia! votul e sfant!); nu le suplimenteaza, avem noi grija sa fie aglomerate si isterizate si iesim in strada si anulam alegerile (huo! aparati democratia! votul e sfant!). Mereu m-am intrebat cum naiba de a fost posibil fascismul si alte miscari totalitare impuse democratic si cu pasiune de presiunea strazii. Acum am explicatia. Palida consolare: imi sclipeste mintea intr-o tara in bezna totala a mintii. Si daca n-ar fi fost votul din diaspora, ar fi fost altceva. (motivele Rusia & China se incalzeau pe margine acompaniate de cianura si gazele de sist, fara a uita de Lupta Contra Coruptiei). Statul de drept trebuie aparat de imbecilii care nu stiu sa beneficieze de el! Un mic detaliu: azi Iohannis si-a lansat o carte. Intrebare: de ce si-ar programa cineva lansarea cartii la patru zile DUPA alegerile pe care era de asteptat sa le piarda? N-ar fi trebuit sa dovedeasca alegatorilor cat de inteligent si de scriitor este INAINTE de cel de-al doilea tur? Fireste, doar daca nu cumva banuia cu anticipatie o frauda de proportii care l-ar fi vaduvit pe el, inteligentul, democratul si scriitorul de postul care i s-ar fi cuvenit. Cat de dramatic...! Sa iti lansezi cartea cand strada se lupta sa-ti faca dreptate! Hollywood curat, frate! Sau, din nou, ca la carte. I rest my case.

Fluieratorul spunea...

Mda, ati primit niste mesaje pline de argumente...

Nimeni... spunea...

Bunica mea ar fi spus doar atit: "Daca te amesteci in tarate, te maninca porcii."