vineri, 3 octombrie 2014

Rușine!

Niște acoperiți pufoși, dar perseverenți, dintre aceia care sapă în mod consecvent la imaginea României, deși ar trebui să o sprijine, au răspîndit azi zvonul absolut necesar la început de campanie electorală cum că Corina Crețu ar fi una din piesele slabe ale noii Comisii Europene.

Evident că nu e așa. Evident că zilele care urmează vor arăta altminteri, Corina Crețu va fi confirmată și lumea va merge înainte.

Dar această calomnie își va lepăda icrele incremental în neuronii persoanelor șovăielnice, ale celor care nu prea știu încă ce să facă cu voința lor electorală în lunile care urmează.

Acestora li se adresează efortul de mînjire a pufoșilor de care spuneam mai sus. Orice efort pentru a-l scăpa pe Băsescu și ai lui de inevitabilul soroc istoric, cosmic, de întîlnirea cu soarta și cu luna decembrie.

Faptul că era motocicletă, iar nu bicicletă, și că i s-a luat, nu i s-a dat, este consemnat cît se poate de limpede de unul din cei mai buni cunoscători ai peisajului bruxelles, Cristian Unteanu.

El ne arată că, de fapt, Corina Crețu a fost felicitată pentru prestația sa. Că cei care au evaluat-o au scos de manieră formală în evidență aceasta, în concluziile documentului de evaluare pe care l-au conceput în urma audierilor:

"The coordinators' overall assessment of this hearing is that the Commissioner-designate gave a generally convincing impression of her fitness to be a member of the College of Commissioners and to carry out the specific tasks assigned to her."

Din păcate, nimic din acestea nu contează. Important este ca reprezentanții României la Bruxelles să fie denigrați, mînjiți, făcuți de rahat, doar-doar asta va ajuta la efortul de campanie de acasă.

Rușine! :(

.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Dar pe asta ai vazut-o?

De la Antidrog (ăi de trag pe "sondă"):

http://www.stiripesurse.ro/sondaj-ponta-vs-iohannis-distributia-intentiei-de-vot-pe-regiuni-istorice/

ejusdem farinae !