luni, 7 aprilie 2014

Corneliu Vadim Tudor vs Crin Antonescu

E un blogger liberal pe netul ăsta plin de patimi politice care face recent spume la gură împotriva sondajelor care îl dau pe Vadim Tudor peste Crin Antonescu.

Prolog trist: era o vreme în care eram prieteni, atîta cît poți fi prieten cu cineva pe care nu l-ai cunoscut în oase și carne, ci doar în mediul virtual.

De cînd însă PNL s-a hotărît să iasă din USL, dintr-o dată și-a dat arama pe față, a dat prietenia la gunoi și a început să vorbească urît despre nemernicul de guvernamental care sînt și care dintr-o dată am început să mănînc copii cruzi la cină. Deși doar cu cîteva zile înainte ne băteam pe burțile virtuale.

Drept pentru care l-am banat pe Facebook with extreme prejudice, că nu mai am timp de finețuri de cînd sînt o bestie guvernamentală cu un deficit major în cea mai rară resursă a acestei lumi triste, dar cîinești: timpul.

Deși l-am șters din viața mea virtuală, s-a întîmplat totuși în seara asta să dau peste articolul său. Recunosc: uitasem să-l scot din blogroll.

În articolul ăsta, după cum spuneam, înfierează sondajele cu aprigă mînie proletară, vezi Doamne sondajele mințește și propagandește, Crinuț al lui e cel mai foarte strălucitor, doar sondorii sînt niște cîini turbați care pasămite vor să mi-l omoare pe l'apus de soare.

Mă rog. Nu e prima dată cînd înjură sondajele atunci cînd nu-i convin, deși cu doar cîteva luni înainte le folosea cu gura plină, că-i erau rezultatele utile în comunicarea ideologică de partid.

Dar pentru că nu pot sta liniștit și cușer și nemuritor în guvernamentalitatea mea post-măsurologică atunci cînd văd sondajele terfelite, m-am gîndit să-i fac un pustiu de bine, să i-l fac de rușine pe Crinuț, să umblu la cufărul cu grafice care nu se arată decît cui trebuie și nu pe Internet și să vă arăt cum stau sondajele comparativ Vadim Tudor vs Crin Antonescu.

Vorba aia: așa, ca să nu creăm confuzii.

Drept pentru care, rogu-vă distinși intenși de rit părerologo-feisbucian: dacă îl vedeți pe Facebook, transmiteți-i vă rog următoarele lecții de viață:

1) prietenii nu se schimbă precum alianțele politice

2) Crinuț al lui e varză

3) ce a făcut el se cheamă... pardon: nu pot să spun cum se cheamă, că acum sînt o bestie guvernamentală și nu mai am voie să mai folosesc expletive

4) sondajele are întotdeauna dreptate

5) Crinuț al lui e varză

A, era să uit: mai spuneți-i vă rog, dacă mai aveți timp, și că Crinuț al lui e history.



PS: Și pentru că m-a enervat, uite că-mi și rup de la gura copiilor mei și nu le mai dau caviar în seara asta și bag niște bani să promovez postarea asta pe Facebook. Nu să-l fac de rușine pe Crinuț, că mai rău decît se face el zilele astea nu se poate. Ci doar să-i aduc aminte fostului meu prieten virtual că sînt lucruri care nu se fac. Poți să mă înjuri de mamă, duc. Sînt obișnuit. Dar nu înjura sondajele, că habar n-ai de ele.

PPS: Și pentru că nu apucasem să îi citesc articolul pînă la capăt, că așa sînt eu, berbec și năvalnic, de ziua mea nu citesc articolele la intenși pînă la capăt, de-abia acum văzui că înjură și sondajele despre NATO.

Na de-aici, Iudă.



6 comentarii:

Anonim spunea...

Frumos...de ziua ta, nu a lui, la multi si frumosi ani Mirel!

laurentiucat spunea...

si pe mine m-ai banat pe fb . da' io nu tin la suparare si-mi dau seama ca si matale esti cu nerfii intinsi la maximum si cu degetu pe tragaci.
sa asteptam vremuri mai bune si porturi mai linistite...
la multi ani!

berenger spunea...

înfricoșător nu e că crin scade, pentru că nu a meritat niciodată să fie mai sus, ci că vadim crește. or, ca și în 2000, vina e a celor de la putere, a căror proastă guvernare duce la răspunsuri extreme din partea populației.

laurentiucat spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=Tj75Arhq5ho

Anonim spunea...

Salut Mirel.
Fara legatura cu artul (ba cu legatura, mint, e despre fragilitatea prieteniei virtuale, care nestampilata cu un stampal de oarece, de la cincizeci de grame in sus, n-are forta, n-are consistenta daca e sa ma intrebi pe mine dar poate avea perspectiva pana la urma) nu mai citesc, scriu, comunic pe facebook de ceva vreme. Una din pierderile deciziei mele de a scoate din uz contul de facebook este ca nu mai pot vedea prieteni (din care unii nu-mi plac) si, mai rau, adversarii care imi plac.
Poate voi gasi o cale sa nu ma rup de cei mai dragi si simpatici dintre inamici, mate. Bafta!

Turambar spunea...

Lasa, Caline, ca vom gasi noi o cale sa bem un stampal de calitate cind trec prin Cluj :) Sarbatori fericite, adversar drag si nobil!