joi, 23 august 2012

Despre lucrurile cu adevarat importante

Weekendul trecut a inceput varianta steroidizata a fostei competitii de rugby 3 Nations, adevarata Mama Omida a lumii rugbystice. Toata floarea cea vestita a stralucitorilor din emisfera sudica, i.e. Noua Zeelanda, Australia si Africa de Sud, a fost imbogatita cu a patra sudica, Argentina, challengerul care vine pe aceeasi pozitie pe care venea Italia acum 20 de ani, la inceputul anilor 90, in zona de nord, transformind 5 Nations Cup in 6 Nations Cup.

Si chiar daca spin doctorii de marketing au gasit un nume cam nepotrivit pentru toata afacerea asta: The Rugby Championship, totusi tot rugby se cheama. Top notch rugby. The best of the best.

Ceea ce va doresc si Dvs, stralucitorilor balcanici aproximativi si politrucizati si caniculizatzi si trishti.

Enjoy
Pina joi
Cind este programata in direct
Judecata de Apoi
(First Rerun Vineri de la orele 3:00 A.M.
Second Rerun Simbata dimineata de la orele 10:00 A.M.
in cadrul programului pentru copii
Inger Ingerashul Meu
Cu Paloshul Ascutzit si Greu)





.

4 comentarii:

fly-half spunea...

Da, m-am crucit si eu cand am vazut ca se cheama Rugby Championship, initial am crezut ca e vorba de divizia a doua de la campionatul englez.
Cred ca Argentina nu va reusi sa castige nimic anul asta, dar salut includerea lor, au sansa sa progreseze enorm jucand de 6 ori pe an cu cele mai bune echipe din lume.

Crezi ca vor reusi neozeelandezii sa piarda anul asta? :-)
Sambata se intoarce Quad Cooper ;-)

Turambar spunea...

Azi noapte n-am vazut decit prima repriza a meciului NZL - AUS. Dar deja mi-a fost de ajuns. Beale e varza, a facut numai timpenii, ala micu de la uvertura a jucat si el timorat, doar Genia a facut cu adevarat fata. In rest, neo-zeelandezii brici, si pe inaintare, si pe trei sferturi. Nu are cine sa le stea in fata. Australienii sint prea necopti (inca). Africanii de sud sint prea batrini / fara zvic - ca un urs impiedicat, nu stiu altceva decit mermeleala plictisitoare. Iar argentinienii nu au decit de invatat :)

Silvian spunea...

Si uite asa creste valoarea echipelor, a jucatorilor...si a tuturor celor implicati. Chiar daca Italia este pp in 6 Nations, valoarea acestei natiuni, din punct de vedere rugbystic creste de la an la an pentru ca toti potentii(financiar) au vazut spectacolul si au finantat. Si vorbim aici despre un sport care in momentul de fata este cat se poate de curat, unde spectacolul este garantat.
Avem nevoie sa fim si noi angrenati intr-o competitie de anvergura si poate in 20 de ani o sa ne crestem valoarea...

starbuck spunea...

cum adica anii '90 ? italia a intrat in 6n in 2000.