vineri, 16 martie 2012

Ocupații

AUTOPSIER
BOBINATOR
CONDUCTOR ARHITECT
CUSTODE LA MUZEU
FACTURIST
INGINER APICOL
INSTRUMENTIST
MANAGER DE RAION
MANIPULANT MARFA
MASINIST BENZI
MECANIC SCENA
MOTOSTIVUITORIST
OPERATOR INSTALATII CAZANE
PIZZER

Auzi tu: “Autopsier”... :)

8 comentarii:

matusalem spunea...

Asta
http://rgifs.gifbin.com/042011/1302114637_dirt-avalanche.gif
ce meserie are? =)) =)) =))

ADRIAN spunea...

Conductor arhitect nu mai exista. Adica nu se mai produc, cei ce inca exista vor disparea in mod natural

vera spunea...

Io vreau custode muzeu, intr-o cladire veche, frumoasa, unde e mobila veche, dar nu total decrepita si unde sa am un fotoliu (mai bine bergera) mare si moale, unde sa pot sa shez si sa citesc toute la journee. Si sa fie un muzeu unde vine EXTREM de putzina lume - si care nu are nevoie de pilotaj, sa nu ma conturbe.
Tiens, tocmai mi-am facut un program de viatza.

Turambar spunea...

@ Matusalem: lol. Ar fi haios, de n-ar fi trist. Risu'plinsu... :) :(

@ Adrian: Damn it! Ce e aia "conductor arhitect"??? Conduce tramvaiu si in acelasi timp deseneaza schitze de zgirie-nori? Nu'ntzeleeeeg... :blink:

@ Vera: lol. Tocmai ti-ai definit un plafon salarial fooooarte restrictiv :) :p

abracadabra spunea...

Gemolog
Evaluator de evaluatori

Iluzionist de circ
Maestru magician
Prestidigitator
(in sfarsit, au intrat si politicenii in legalitate)

Strajnik spunea...

Conductor arhitect ar hi ce ar fi "subinginerul" raportat la arhitect.
Nenea ala care lucreaza "pe teren", vataful care se ocupa cu dirijarea clasei muncitoare in actiune.
Pe cand arhitectul... eheeee, creatie pura, la planseta...nu in noroiul santierului in dezbateri neprincipiale cu tati necalificatii.

Corson spunea...

E usor a scrie versuri...

Urez familiilor voastre sa nu ajungeti pe mina unui autopsier. Nu pentru ca ar avea o mina grea (nu ca ar mai conta), nici ca n-ar avea studii superioare (ca n-au), nici pentru ca ar fi dezamagite (familiile). Doar de sanchi.

Nu mai beliti ochii la filme americane, CSI, Dexter & shit. La Hollywood autopsiile le fac unii de se numesc "dactar". De exemplu, in Dosarele X, dactar Scully facea si autopsii, si analize metalografice, si proiectare de circuite integrate.

La Romania s-a inventat diviziunea sociala a muncii. Cadavrele le hacuie autopsierii (studii medii). Dactarii se ocupa de lucruri serioase.

Era sa uit! Onorabila, deci foarte bine remunerata meserie de mortician, a se vede Morticia, ca am vazut ca e un blog de filmologi, este cam echivalentul americanesc al autopsierului. Sau ar trebui sa fie.

Atita numai ca la romani priveghiul se tine in sufragerie. De asta autopsierul e subiect de poante de cartier.

ADRIAN spunea...

Conductorul era cel ce facea scoala tehnica de arhitectura - 3 ani. Apoi a fost o etapa cu scoala de 3 ani, cum ar veni azi ciclul de licenta. Conductorul are o limitare in competentele de proiectare (drept de semnatura) si era de asteptat ca el sa poata lucra in administratie, in urmarire de santier, organizarea documentatiilor ce se produc in birourile de arhitectura etc. Ar fi vrut sa fie oarecum echivalentul unui "geometru" din Italia unde exista o categorie de profesionisti ce nu au drepturile de proiectare ale arhitectilor dar care pot face relevee, mici proeiecte de detaliu tehnic ... chestii socoteli