luni, 17 octombrie 2011

Vin alegerile!

5 comentarii:

John Galt spunea...

Cum, vor trage cu tancul in propria populatie? Altfel nu zvacneste bizonul deloc?

:)

Turambar spunea...

:p Sint fabulosi securistii cum sint ei grupati in formatie "spic de griu" in jurul conducatorului. Zici ca-i grup statuar de-ala din realismul socialist. Uite-i ce fetze de Ivani dispusi la sacrificiu au :)

Ștefan A. spunea...

Da figura militarului asezat pe intrarea in tanc , o remarca cineva?
Comparat cu restul scenei "revolutionare " . Meditati tovarasi , meditati . :)

Turambar spunea...

:) Cine are spirit de observatie! :) Am vazut-o si pe-aia. E varza, saracu. Ostasii apara patria pina la epuizare. Securistii apara politrucii pina la orele 4. Si pe urma se duc acasa :)

Ștefan A. spunea...

In stinga lui Eltin e omul care deja se vede pe post inalt in noua conducere . In dreapta e securistul care impreuna cu cei din spatele sefului se intreaba interior daca fac bine a apara omul asta . Ala cu drapelul si tipul cu mustata sint clasicii idealisti . :) Tipul care bate din palme in stinga imaginii e "tovarasul" care aplauda pe toti noii sefi . :)
Cine e cel mai bine din toti , e tipul cu telecamera . Incepuse si in URSS (sau CCCP) epoca audio vizualului in priza directa . De revazut in acest sens filmatul cu conferinta de presa a noii conduceri care a organizat lovitura de stat impotriva lui Gorbaciov si in ce hal tremurau mainile noului sef .