miercuri, 19 octombrie 2011

...sigur, sunt şi unele mai complicate cum ar fi sexul...

La recensământul 2011 se va copia masiv, deşi autorităţile spun că nimeni nu va pica

Cu toate că recensământul începe mâine, foarte mulţi români sunt nepregătiţi şi nu au avut suficient timp să studieze materia de recensământ, aşa încât se tem că vor pica. Comisia Naţională de Statistică a primit deja mii de telefoane de la cetăţeni care întreabă când se poate da iar recensământul în cazul în care nu-l iei din prima. Alţii vor să ştie unde pot găsi variantele de subiecte pentru recensământ, dar şi dacă vor exista camere de supraveghere.

Autorităţile dau însă asigurări că recensământul de anul ăsta nu va fi aşa de greu şi că practic nu ai cum să pici. Cu toate acestea, există temeri că se va copia masiv. „Sunt multe întrebări simple, pentru toată lumea”, spune preşedintele Comisiei de Statistică, „de pildă numele sau vârsta. Sigur, sunt şi unele mai complicate cum ar fi sexul sau domiciliul, dar nu e nicio problemă dacă oamenii nu ştiu să răspundă chiar la toate”.

De câteva zile au apărut pe net nişte aşa-zise răspunsuri corecte la întrebările de la recensământ, însă preşedintele Comisiei spune că astfel de metode de copiat nu folosesc la nimic. „Nu poţi trece recensământul învăţând papagaliceşte sau venind cu o lucrare scrisă de altul”, a avertizat el.

Sursa: TimesNewRoman. Fabulos... :D

3 comentarii:

DMZ spunea...

Tare ar fi sa facem si noi ca australieni sau galezi care la ultimul recensamant au declarat la religie Jedi.

mifty spunea...

DMZ, ăia erau neozeelandezi!!! :)))
și aceeași religie o am și eu, pe facebook :P

Tapirul spunea...

"- sex?
- sigur ca da, oricand
- nu, ma refeream: barbat, femeie?
- barbat, femeie, ratza, nu conteaza"